Video

Γιώργος Λιάγκας: «Το show του Κοκλώνη έχει 280.000 ευρώ το επεισόδιο, άρα κάτι δεν κάνει σωστά»

Γιώργος Λιάγκας: «Το show του Κοκλώνη έχει 280.000 ευρώ το επεισόδιο, άρα κάτι δεν κάνει σωστά»
Γιώργος Λιάγκας: « Το The Voice έκανε 11,1%. Τρίζουν τα κόκκαλα αυτού που το βρήκε. Όταν το κάναμε στον ΑΝΤ1, αν πέφταμε κάτω από 50% παθαίναμε σοκ».

Πανικός έγινε στο Πρωινό όταν έθιξαν το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου. Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής μίλησαν έξω από τα δόντια για τις αποτυχίες και τις επιτυχίες, με την Φαίη Σκορδά να νιώθω άβολα μη ξέροντας τι να πει. Στο στόχαστρο βρέθηκαν, κυρίως, ο Νίκος Κοκλώνης και το μουσικό τάλεντ σόου The Voice. Γιώργος Λιάγκας

«Όταν το κάναμε στον ΑΝΤ1, αν πέφταμε κάτω από 50% παθαίναμε σοκ»

«Εγώ θλίβομαι…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια έκανε την έκρηξη του: «Το show του Κοκλώνη που κάνει τηλεθέαση 10,8%, έχει 280,000 ευρώ το επεισόδιο. Είναι ό,τι πιο ακριβό έχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση. Άρα, κάποιοι άνθρωποι που είναι δίπλα του, δεν του λένε κάτι να κάνει σωστά. Εγώ με χαρά να το πω και τσάμπα.

Αν θέλει ο Νίκος Κοκλώνης κάθε εβδομάδα να χάνει απ’ την τσέπη του 150,000… Χάνει λεφτά».

«Ούτε ο ημιτελικός του The Voice 11,1%. Τρίζουν τα κόκκαλα αυτού που το βρήκε. Όταν το κάναμε στον ΑΝΤ1, αν πέφταμε κάτω από 50% παθαίναμε σοκ», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας για το The Voice.

Γιώργος Λιάγκας

Το βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε ο τελικός του διαγωνισμού 

Μεγάλη νικήτρια του φετινού The Voice αναδείχθηκε η Άννα Αργυρού. Το βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του The Voice με τους οκτώ φιναλίστ να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Οι οκτώ παίκτες που κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό ανέβηκαν στην σκηνή χαρίζοντας μοναδικές ερμηνείες στο κοινό.

Μόνο τέσσερις από αυτούς κατάφεραν και πέρασαν στην επόμενη φάση και βρέθηκαν έτσι πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου του επόμενου νικητή του “The Voice of Greece 2021”. Κατόπιν, από τους τέσσερις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως περνά στην δεύτερη φάση του τελικού οι Ανδρέας Μηλιώτης και Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Έτσι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν βρέθηκε με κανέναν παίκτη της ομάδας του να διεκδικεί τη νίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments