Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Το τέστινγκ θα βοηθήσει

Γιάννης Οικονόμου: Το τέστινγκ θα βοηθήσει
Λίγη υπομονή για τα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς συνέστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, καθώς όπως είπε, σε λίγες ώρες θα ανακοινωθεί το πλαίσιο για τις γιορτές. «Το επόμενο διάστημα θα αποσαφηνιστεί ο τρόπος για το πώς θα λειτουργήσουμε τις γιορτές. Βασικές αλλαγές δεν θα υπάρξουν», ανέφερε ο κ. Οικονόμου ερωτώμενος για το πλαίσιο […]

Λίγη υπομονή για τα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς συνέστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, καθώς όπως είπε, σε λίγες ώρες θα ανακοινωθεί το πλαίσιο για τις γιορτές.

«Το επόμενο διάστημα θα αποσαφηνιστεί ο τρόπος για το πώς θα λειτουργήσουμε τις γιορτές. Βασικές αλλαγές δεν θα υπάρξουν», ανέφερε ο κ. Οικονόμου ερωτώμενος για το πλαίσιο των γιορτών και το τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση.

Σε ερώτηση σχετικά με το αυξημένο τέστινγκ, το σενάριο που μοιάζει πιο πιθανό τις τελευταίες ώρες ο κ. Οικονόμου εξήγησε: «Το τέστινγκ είναι μια επιλογή που θα βοηθήσει σε όλο το επόμενο διάστημα», αρκέστηκε να πει παραπέμποντας στις ανακοινώσεις που θα γίνουν σε λίγες ώρες και ζητώντας λίγη υπομονή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι η αγορά, τα εστιατόρια, η διασκέδαση θα παραμείνουν ανοιχτά, ενώ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο για lockdown τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να πάει σε καθολικά μέτρα και θα κάνει τα πάντα για να μην πάει η χώρα προς τα εκεί. Επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία εισήγηση για να αναβληθεί το άνοιγμα των σχολείων μετά τις γιορτές και για μέτρα τύπου lockdown.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments