Video

Γιάννης Πλούταρχος: Το τραγούδι που απέρριψε κι έγινε τεράστια επιτυχία από τον Νίκο Βέρτη

Γιάννης Πλούταρχος: Το τραγούδι που απέρριψε κι έγινε τεράστια επιτυχία από τον Νίκο Βέρτη
Γιάννης Πλούταρχος: «Το Πες το μου ξανά ήξερα ότι ήταν μεγάλη επιτυχία αλλά εκείνη την ημέρα που έφεραν τον στίχο, υπήρχε μόνο η μουσική και όχι στίχοι».

Καλεσμένος σε εκπομπή ραδιοφώνου και συγκεκριμένα στο Cosmoradio με τον Τάσο Ριζόπουλο ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος και αποκάλυψε  τραγούδια που είχε απορρίψει ο ίδιος κι έγιναν τεράστιες  επιτυχίες από άλλους καλλιτέχνες σε ύστερο χρόνο.

«Νομίζω ότι πρέπει να ήταν ο «Θυμός» που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους. Το έχει πει εξαιρετικά η Πάολα γιατί είναι μια μεγάλη φωνή. Αυτό ήταν ανάμεσα στα τραγούδια που μου είχε γράψει. Δεν ευδοκίμησε. Δεν γνωρίζω για την Δέσποινα Βανδή» είπε αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος. Γιάννης Πλούταρχος

«Το τραγούδι Πες το μου ξανά ήταν να το πω εγώ»

«Και το «Πες το μου ξανά». Αυτό το ήξερα ότι ήταν μεγάλη επιτυχία αλλά εκείνη την ημέρα που έφεραν τον στίχο, υπήρχε μόνο η μουσική. Όταν μου ήρθε ο στίχος, εγώ την επόμενη ημέρα έκανα κοπή και χάραξη. Δεν πειράζει το τραγούδι πήγε στον τραγουδιστή. Βρήκε τον Νικόλα κι έκανε τεράστια καριέρα.»κατέληξε ο δημοφιλής τραγουδιστής  Γιάννης Πλούταρχος.

Γιάννης Πλούταρχος

«Καλά ρε αθεόφοβε, τι Πλούταρχος; Θα πιάσουμε τώρα όλους τους φιλοσόφους και τους ιστορικούς;»

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, για ποιον λόγο επέλεξε το επώνυμο Πλούταρχος ανάμεσα στα υπόλοιπα 17 που του είχαν προτείνει. «Είχα 17 επίθετα για να διαλέξω. Αβυσσινός, Γεωργίου, Λειβαδάς, Πλούταρχος κ.α. Διάλεξα το Πλούταρχος γιατί ήταν το μόνο που μου έμεινε από τη λίστα. Κράτησα και την πρώτη αντίδραση. Έβαλα τα γέλια. Λέω στον παραγωγό μου καλά ρε αθεόφοβε, τι Πλούταρχος; Θα πιάσουμε τώρα όλους τους φιλοσόφους και τους ιστορικούς;»

Στη συνέχεια ο ίδιος έπλεξε το εγκώμιο του 11χρονου γιου του, Κωστή. «Αυτός που θα τους ξετινάξει όλους-εννοώ τα αδέρφια του-είναι ο Κωστής μου. Είναι 10 στα 11. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί με φοβερή αντίληψη. Φαντάσου ότι αν θα πω ένα τραγούδι, μόνο σε έναν θα πάω να μου πει τη γνώμη μου και αυτός είναι ο Κωστής», επισήμανε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments