Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Πέρασε και από το Μπιλμπάο με υπογραφή Μπενζεμά

Ρεάλ Μαδρίτης: Πέρασε και από το Μπιλμπάο με υπογραφή Μπενζεμά
Ρεάλ Μαδρίτης: Αν και αποδεκατισμένοι, οι μερένγκες κατάφεραν να περάσουν από το Μπιλμπάο επικρατώντας με 2-1 με υπογραφή Μπενζεμά.

Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την νέα αγωνιστική του Ισπανικού Πρωταθλήματος. Οι μερένγκες κατάφεραν να φύγουν νικηφόροι από το Μπιλμπάο επικρατώντας με 2-1 παρά τις πολλές απουσίες τους.

Το ματς κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, αφού ο Γάλλος στράικερ των Μαδριλένων βρήκε δίχτυα στο 4ο και το 7ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Σαντσέτ να μειώνει στο 10′. Το σκορ δεν άλλαξε όμως μέχρι και το τέλος του αγώνα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη, που τη φέρνει στο +8 από τη δεύτερη Σεβίλλη, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Φάσεις και γκολ

Το 2-1 στο “Σαν Μαμές” προέκυψε από τρία γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, εκ των οποίων δύο σημείωσε ο Καρίμ Μπενζεμά, με τη Ρεάλ να ανοίγει στους 8 βαθμούς τη διαφορά από τη Σεβίλλη και στους 17 από την Ατλέτικο (με αγώνα παραπάνω και από τις δύο).

Μόλις στο 4′ ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό γκολ και τρία λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε μια κόντρα για να βγει τετ α τετ και να κάνει το 2-0. Στο 10′, οι Βάσκοι ξαναμπήκαν στον αγώνα με όμορφο σουτ του Οϊάν Σανθέτ, που σταμάτησε το σερί απαραβίαστης εστίας του Τιμπό Κουρτουά στα 538 λεπτά, μόλις τέσσερα πίσω από εκείνο του Πάκο Μπούγιο από το 1986, που βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με πολύ καλό ρυθμό, αλλά πιο μικρή ουσία στα επόμενα λεπτά. Η Αθλέτικ ανέκαμψε, απείλησε ουκ ολίγες φορές το τέρμα της Ρεάλ, η οποία από ένα σημείο και μετά προσπαθούσε να επιτεθεί στην κόντρα. Ο Κουρτουά έβγαλε δυο τετ α τετ, κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του (όπως και ο Τζούλεν Αγκιρεθαμπάλα είχε ορισμένες καλές επεμβάσεις) και το τελικό 2-1 βρήκε την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να πανηγυρίζει για το… μέλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments