Lifestyle

Μάγκυ Χαραλαμπίδου για Στάθη Παναγιωτόπουλου: Δεν ντρέπεται με αυτό το απαράδεκτο σώμα

Μάγκυ Χαραλαμπίδου για Στάθη Παναγιωτόπουλου: Δεν ντρέπεται με αυτό το απαράδεκτο σώμα
Μάγκυ Χαραλαμπίδου για Στάθη Παναγιωτόπουλου: Δεν ντρέπεται με αυτό το απαράδεκτο σώμα

Η γνωστή dj Μάγκυ Χαραλαμπίδου μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου και όσα αποκαλύφθηκαν για τα ροζ βίντεο και ήταν χείμαρρος. Έκανε λόγο για απίστευτο θράσος του πρώην παρουσιαστή λέγοντας μάλιστα «είναι δυνατόν να μην ντρέπεται με αυτό το απαράδεκτο σώμα;»

Δεν ντρέπεται..

«Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα. Δεν έχει να κάνει βέβαια με το σώμα αλλά υποτίθεται ότι θες να είναι κάτι που θα σε εξιτάρει, δεν ντρέπεται; Είναι θρασύτατα τραγικό και απαράδεκτο αυτό που έκανε στα κορίτσια. Είναι πάρα πολύ κακό να μην σέβεσαι τον άλλον. Αλλά και από την άλλη, με την πάρτη του πώς τη βρίσκει», ανέφερε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Σε ερώτηση για το αν της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, η ραδιοφωνική παραγωγός και dj είπε: «Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την επιλογή των συντρόφων ή επειδή είμαι πολύ προσεκτική. Ότι υλικό υπάρχει με εμένα, υπάρχει επειδή θέλω και το ξέρω. Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα θα παραμείνει κρατούμενος έως τη Δευτέρα, οπότε και θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί. Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε σχετικά με τις έρευνες που πραγματοποίησε στο σπίτι του παρουσιαστή.

Η ανακοίνωση

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος συνελήφθη ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) ύστερα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω ημεδαπός ανήρτησε στο διαδίκτυο, εν αγνοία της και χωρίς την συναίνεσή της, βίντεο και φωτογραφίες με μεταξύ τους ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο ήταν διαθέσιμο τουλάχιστον μέχρι και προχθές (21 Δεκεμβρίου 2021).

Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς και από την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ανακριτή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments