Αθλητισμός

Εμβιλά: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Εμβιλά: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του στη Γλυφάδα
Εμβιλά: Απόπειρα διάρρηξης έγινε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιαν στη Γλυφάδα, το βράδυ της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου.

Απόπειρα διάρρηξης έγινε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά, στη Γλυφάδα, το βράδυ της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου. Εμβιλά

Τους κατάλαβαν οι γειτόνοι

Δύο κακοποιοί προσπάθησαν να εισέλθουν στο σπίτι του Γάλλου κεντρικού μέσου των πρωταθλητών Ελλάδας, ωστόσο οι γείτονες κατάλαβαν τους ύποπτους ένδοξους ληστές, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν χωρίς να πάρουν κάτι.  Οι κακοποιοί προσπάθησαν να μπουν μέσα από το παράθυρο του ισογείου, όμως έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες που αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Δεύτερη φορά μπήκε το σπίτι του  στο μάτι των ληστών

Οι αστυνομικές δυνάμεις καταδίωξαν τους κακοποιούς και κατάφεραν να εντοπίσουν τον ένα και να τον συλλάβουν,οι άλλοι δύο αναζητούνται. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε δύο 24ωρα που προσπάθησαν να κλέψουν το σπίτι του Εμβιλά! Είχαν επιχειρήσει και την Τετάρτη, όμως κατάλαβαν ότι τους “τσάκωσαν” οι κάμερες ασφαλείας και έφυγαν.

Εμβιλά

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιαν Εμβιλά γίνεται στόχος διαρρηκτών. Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και τον περασμένο Μάιο, μόνο που τότε οι κακοποιοί είχαν καταφέρει να μπουν στο σπίτι, δίχως να μπορέσουν να πάρουν πράγματα μεγάλης αξίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments