Trash

Bachelor: Παίκτρια δεν φόρεσε εσώρουχο και τα έδειξε όλα μπροστά στην κάμερα

Bachelor: Παίκτρια δεν φόρεσε εσώρουχο και τα έδειξε όλα μπροστά στην κάμερα
Bachelor: Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια, που η Αθηνά ντύθηκε νύφη ξέχασε να φορέσει εσώρουχα, και ο καμεραμάν του παιχνιδιού τράβηξε πλάνα.

Η μάχη των κοριτσιών στο Bachelor τελείωσε. Νικήτρια του παιχνιδιού είναι η Αθηνά New York που κέρδισε τον έρωτα και την καρδιά του Αλέξη Παππά καθώς έκανε τα πάντα για να τον κάνει δικό της. Η Αθηνά New York είναι η τυχερή που δέχτηκε το μονόπετρο και θα γίνει η γυναίκα της ζωής του. Όλα τα κορίτσια  στη διάρκεια του ριάλιτι πέρασαν από αμέτρητες δυσκολίες για να πάρουν το πολυπόθητο τριαντάφυλλο.

Μάλιστα, στις τελευταίες δοκιμασίες δεν δίστασαν να δείξουν παραπάνω πράγματα. Όπως  η Αθηνά που ντύθηκε νύφη αλλά ξέχασε να φορέσει εσώρουχο.

Το θέμα ήταν «Γαμήλιο πορτρέτο» και οι κοπέλες φωτογραφήθηκαν με τον Bachelor φορώντας νυφικό. Ωστόσο, η νεαρή είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να μην φορέσει κάτι που θα ενοχλεί το μάτι.

Η κάμερα την «έπιασε» ενώ σήκωνε το νυφικό και δεν έμεινε τίποτα κρυφό

Bachelor

Προσπάθησε να πείσει τον «Bachelor» πως αξίζει να βρίσκεται δίπλα του και δεν δίστασε να δείξει πιο πολλά ακόμα και από αυτά που πρέπει.

Οι αμέτρητες δοκιμασίες

Όπως σε πρόσφατο επεισόδιο που βούτηξαν στην πισίνα και ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές. Όσο πλησίαζε προς το τέλος το ριάλιτι The Bahcelor ,ήταν  δεδομένο ότι όποια παίκτρια ήθελε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τον Αλέξη θα έκανε τα πάντα, ακόμα και αυτό να δείξει κάτι παραπάνω από τον εσωτερικό της κόσμο. Bachelor

Τώρα αν τα πλάνα του σκηνοθέτη έκαναν και κανένα ζουμ παραπάνω το οφθαλμόλουτρο πάει σύννεφο, αφού σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η μια αντέγραφε την άλλη. Το παιχνίδι τελείωσε η νικήτρια ανακοινώθηκε και τώρα μένει να δούμε πως θα ζήσουν έξω από τη βίλα σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments