Lifestyle

Κυριακή Τσανικίδη: Η απίστευτη εμφάνιση χωρίς εσώρουχο

Κυριακή Τσανικίδη: Η απίστευτη εμφάνιση χωρίς εσώρουχο
Κυριακή Τσανικίδη: Εντυπωσιακή εμφάνιση επέλεξε να κάνει και το απόγευμα της Κυριακής ανεβάζοντας κατακόρυφα τη θερμοκρασία του Instagram.

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media είναι η Κυριακή Τσανικίδη καθώς αγαπάει να μοιράζεται όμορφες στιγμές της καθημερινότητας με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μια τέτοια εντυπωσιακή εμφάνιση επέλεξε να κάνει και το απόγευμα της Κυριακής ανεβάζοντας κατακόρυφα τη θερμοκρασία του Instagram με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Ειδικότερα, η πανέμορφη Influencer με τα θαλασσιά μάτια που μάθαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή στο ριάλιτι «Power of love» και τη σχέση με τον συμπαίκτη της, Σωκράτη Ελ Γκαμαλί θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους.

Η φωτογραφία:

Κυριακή Τσανικίδη

Στην φωτογραφία που ανάρτησε, ωστόσο, τα βλέμματα μαγνητίζει με ευκολία το βαθύ ντεκολτέ που αναδεικνύει το φόρεμα που έχει επιλέξει η χωρίς να φορέσει εσώρουχο αφήνοντας την φαντασία των ανδρών να οργιάζει.

Κυριακή Τσανικίδη: Για ποιο λόγο δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι της αγάπης

Η νεαρή επιχειρηματίας σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στην απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή στο συγκεκριμένο reality λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, δεν έχω ανάγκη να τον ψάξω στα reality. Πήγα για τη δημοσιότητα, σκοπός μου ήταν να μου ανοίξουν κάποιες πόρτες στο χώρο της δημοσιογραφίας. Κυριακή Τσανικίδη

Έστειλα το βιογραφικό μου, αλλά απάντηση δεν πήρα. Μόνο ένα κανάλι μου πρότεινε να παρουσιάζω ειδήσεις, αλλά εν τέλει δεν με πήραν ούτε εκεί», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μου πρότειναν να πάω σε reality αγάπης στην Αμερική. Δεν θα έμπαινα στο The Bachelor αν και μου αρέσει και το απολαμβάνω. Το Big Brother είναι βαρετό», κατέληξε η Influencer.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments