Πολιτική

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Ο Μητσοτάκης να τηλεφωνήσει στον Τσίπρα – Είμαστε σε εθνική κρίση

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Ο Μητσοτάκης να τηλεφωνήσει στον Τσίπρα – Είμαστε σε εθνική κρίση
"Το κράτος έχει ευθύνη όχι απλά να ενημερώνει αλλά να βάζει φίλτρα και φραγμούς, γιατί βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης", τονίζει ο καθηγητής Αιματολογίας Γρηγόρης Γεροτζιάφας

Να τηλεφωνήσει στον Αλέξη Τσίπρα για να σταλεί το μήνυμα ότι «είμαστε σε εθνική κρίση», καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο καθηγητής Αιματολογίας στο πανεπιστήμιο της Σορβόννης Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

Ο κ. Γεροτζιάφας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» δήλωσε ότι «ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει πρωτοβουλία και να καλέσει στο τηλέφωνο τους κυρίους Τσίπρα και Κουτσούμπα, προκειμένου ο κόσμος να αντιληφθεί ότι αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη εθνική υγειονομική κρίση».

Ο ίδιος τόνισε την ανάγκη διαμόρφωσης μιας «εθνικής στρατηγικής αντιμετώπισης της πανδημίας» λέγοντας ταυτόχρονα ότι ναι μεν «η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή αρνείται να φτιάξει στρατηγική» όμως «τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Πλεύρης είναι σε καλή κατεύθυνση γιατί αποδέχεται το γεγονός ότι χρειάζεται στρατηγική».

Μάλιστα ο κ. Γεροτζιάφας δήλωσε ότι «η πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να ακούσει αυτά που λέμε οι επιστήμονες και να βάλει μπροστά στις ευθύνες τους, τους πολιτικούς, έτσι ώστε να χαράξουν κοινή στρατηγική. Το κράτος έχει ευθύνη όχι απλά να ενημερώνει αλλά να βάζει φίλτρα και φραγμούς, γιατί βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Η συνέντευξη του καθηγητή Γρηγόρη Γεροτζιάφα “Στο κόκκινο”:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments