Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που γκρέμισε το instagram

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που γκρέμισε το instagram
Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που γκρέμισε το instagram

Σίσσυ Χριστίδου, η πιο εντυπωσιακή κοκκινομάλλα της ελληνικής τηλεόρασης. Ιδιαίτερα ενεργή στα social media δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και τίποτα να πέσει κάτω. Πληθωρική με καμπύλες, χαρακτηριστικά της μεσογειακής ομορφιάς της, δεν ανήκει στις γυναίκες που περνούν απαρατήρητες….

Δεν διστάζει να αυτοσατιρίζεται και να απαντά σε όλους όσοι επιχειρούν να τη «ενοχλήσουν» για την πληθωρική εμφάνισή της, δηλώνοντας η ίδια απενοχοποιημένη.

Διαθέτει ένα εντυπωσιακό μπούστο, που πολλές θα ζήλευαν, και τα κατακόκκινα σαν χείμαρρος μακριά μαλλιά της, τραβούν την προσοχή σαν μαγνήτης.

Σε παλαιότερες αναρτήσεις, αποδεικνύει ότι το μπάνιο είναι ο αγαπημένος χώρος του σπιτιού της και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει σε αυτό, ακόμα και γυμνή.

Θρυλική είναι η φωτογραφία πριν από μερικά χρόνια, όπως μπορεί κανείς να καταλάβει, όπου εμφανίζεται με αγαλματένιο κορμί, απαλλαγμένο από περιττά εσώρουχα να φωτογραφίζεται με το κινητό της μέσα από τον καθρέφτη.

Πλέον η Σίσσυ Χριστίδου είναι μανούλα δύο αγοριών, τα οποία απέκτησε με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Το ζευγάρι χώρισε την άνοιξη του 2019 μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και 9 χρόνια γάμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments