Ελλάδα

Πρωτοχρονιά 2022: Τέσσερις προτάσεις παιχνιδιών

Πρωτοχρονιά 2022: Τέσσερις προτάσεις παιχνιδιών
Πρωτοχρονιά 2022: Η αλλαγή του χρόνου πλησιάζει και είναι πλέον έθιμο μετά την αλλαγή η παρέα να παίζει, συνήθως χαρτιά, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Πρωτοχρονιά του 2022 πλησιάζει. Μεταξύ άλλων, όλοι σκέφτονται  τι παιχνίδια να παίξουμε με φίλους αυτό το βράδυ αλλά και ανήμερα. Υπάρχουν τέσσερις υπέροχες ιδέες για να περάσετε τέλεια με τους φίλους και να χαρίσετε χαμόγελα και ωραίες στιγμές στους καλεσμένους.

Από παιχνίδια μίμησης, μέχρι τραπουλόχαρτα και επιτραπέζια, όλα αποτελούν άριστες επιλογές ανάλογα το τι αγαπάει η δική σου παρέα και με ποια παιχνίδια σας αρέσει να παίζετε. Επίλεξε αυτά με τα οποία θα αισθανθούν πιο άνετα, για να περάσετε ένα ανέμελο και γιορτινό βράδυ που όλοι θα το θυμούνται με χαρά. Πρωτοχρονιά 1/1

1) Παντομίμα

Για πολύ γέλιο και χαρούμενη διάθεση, η παντομίμα θεωρείται εξαιρετική επιλογή για κάθε παρέα. Διαλέξτε ανάμεσα σε κατηγορίες με ταινίες, τραγούδια ή λέξεις που θα γράψετε σε χαρτάκια και σίγουρα όλοι θα περάσετε καταπληκτικά.

2) Επιτραπέζια παιχνίδια

Αν θέλετε να γελάσετε με την ψυχή σας, τότε ένα επιτραπέζιο είναι ιδανικό για την βραδιά της Πρωτοχρονιάς και όχι μόνο. Monopoly, scrabble, taboo, total και πολλά ακόμη, είναι τέλεια για να περάσετε μια ευχάριστη και ξεχωριστή βραδιά.

3) Παιχνίδια με τράπουλα

Πολλά τα παιχνίδια με τράπουλα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, όπως 21, αγωνία, μουντζούρης, πόκερ και άλλα για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να χαρίσετε γέλιο και ανεμελιά στην παρέα.

4) Παιχνίδι “Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο”

Ένα μοναδικό παιχνίδι ρόλων, που σίγουρα θα σας ξετρελάνει.

Πως παίζεται; Αρχικά παίρνετε μια τράπουλα και βγάζετε από μέσα 1 παπά για τον φανερό δολοφόνο και έναν βαλέ για τον κρυφό δολοφόνο, έναν άσσο για τον ρουφιάνο και οι υπόλοιποι από ένα απλό χαρτί με νούμερο, όσα άτομα μένουν. Μοιράζετε την τράπουλα με κλειστά χαρτιά, βλέπετε τον ρόλο σας χωρίς να τον αποκαλύψετε και κάποιος λέει το ποιηματάκι:

“Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο. Όλοι κλείνουν τα μάτια τους. Οι δυο κλέφτες ανοίγουν τα μάτια και κοιτάζονται για 3 δευτερόλεπτα και τα ξανακλείνουν. Ο ένας, ο φανερός δολοφόνος σηκώνει το χέρι του με κλειστά μάτια και ο ρουφιάνος ανοίγει τα μάτια και τον βλέπει για 3 δεύτερα (μπορείτε να έχετε και τους δύο φανερούς, όπου σηκώνουν και οι δυο το χέρι για τον ρουφιάνο). Μετά κλείνει τα μάτια και μια νέα μέρα ξημερώνει στο Παλέρμο”. Μετά με επιχειρήματα του τύπου ο τάδε κουνήθηκε, ο τάδε ξεφύσηξε, ο τάδε είναι ύποπτος προσπαθούν όλοι να ενοχοποιήσουν κάποιον. Σε κάθε γύρο ψηφίζουν όλοι ποιον θα διώξουν ώστε στο τέλος να μείνουν οι πολίτες. Όταν βγαίνει κάποιος δολοφόνος ή ρουφιάνος το λέει ότι εγώ ήμουν.

Όλες αυτές οι επιλογές για παιχνίδια την Πρωτοχρονιά, θα σας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά με πολύ γέλιο, καλοπέραση και ξεγνοιασιά, Διάλεξε αυτά τα παιχνίδια που ταιριάζουν στους φίλους σου και χάρισε μοναδικές αναμνήσεις για όλη την παρέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments