Διεθνή

Τράβις Σκοτ: Μπλοκάρει το συμβόλαιο η Dior μετά τους θανάτους στο φεστιβάλ Astroworld

Τράβις Σκοτ: Μπλοκάρει το συμβόλαιο η Dior μετά τους θανάτους στο φεστιβάλ Astroworld
Τράβις Σκοτ: Μπήκε φρένο στη συνεργασία του ράπερ Τράβις Σκοτ, με τον δημιουργικό οίκο Cactus Jack και τον γαλλικό οίκο μόδας Dior.

Μπήκε φρένο στη  συνεργασία του ράπερ Τράβις Σκοτ, με τον δημιουργικό οίκο Cactus Jack και τον γαλλικό οίκο μόδας Dior και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα θύματα στο φεστιβάλ Astroworld. Τράβις Σκοτ

Στην συναυλία του σκοτώθηκαν δέκα άτομα

Η συλλογή τους ήταν να παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2022, αλλά πλέον μπλόκαρε το συμβόλαιο επ’ άριστον μετά τη συναυλία του που διοργάνωσε ως Astroworld – κατά την οποία σκοτώθηκαν 10 άτομα, ηλικίας από 9 έως 27 ετών, και τραυματίστηκαν εκατοντάδες ακόμη.

«Από σεβασμό προς όλους όσους επλήγησαν από τα τραγικά γεγονότα στο Astroworld, η Dior αποφάσισε να αναβάλει επ ‘αόριστον την κυκλοφορία προϊόντων από τη συνεργασία Cactus Jack που αρχικά προοριζόταν να συμπεριληφθεί στη συλλογή της το καλοκαίρι του 2022», υπογράμμισε η εταιρεία σε δήλωσή της στο WWD.

Τράβις Σκοτ

Η Nike ακύρωσε τη συνεργασία της μαζί του

Η συνεργασία του Τράβις Σκοτ με τον δημιουργικό διευθυντή Κιμ Τζόουνς ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο – και ακολούθησε μια επίδειξη μόδας στο Παρίσι που παρουσιάστηκαν κομμάτια αφιερωμένα στον αείμνηστο ράπερ Pop Smoke, αθλητικά παπούτσια και πολλά άλλα – σηματοδοτώντας την έναρξη συνεργασίας της Dior με μουσικό.

Τονίζεται πως και η Nike που επρόκειτο να λανσάρει δύο σνίκερς Air Max 1 με τον Σκοτ τον Δεκέμβριο, όμως ακύρωσε τη συνεργασία λίγες εβδομάδες μετά τα γεγονότα στο Χιούστον του Τέξας. Επιπλέον, η Σχολή Σχεδίου Parsons της Νέας Υόρκης έληξε και εκείνη τη συνεργασία που είχε προαναγγείλει με τον Σκοτ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments