Ελλάδα

Ιωάννινα: Στον εισαγγελέα η 55χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της

Ιωάννινα: Στον εισαγγελέα η 55χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της
Ιωάννινα: Την προσεχή Τρίτη 4 Ιανουαρίου αναμένεται να απολογηθεί η 55χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της στα Ιωάννινα.

Την προσεχή Τρίτη 4 Ιανουαρίου αναμένεται να απολογηθεί η 55χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της στα Ιωάννινα.

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Οι γείτονες είπαν στην αστυνομία ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά κι έτσι ξεκίνησε άμεσα την έρευνα διαπιστώνοντας ότι δράστης είναι η σύντροφος του θύματος. Η γυναίκα προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη, καθώς ομολόγησε την πράξη της και παρέδωσε στην αστυνομία το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον άτυχο άνδρα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων και την ιατροδικαστική εξέταση ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή της κατηγορούμενης στην υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου ημεδαπού, ο οποίος χθες το απόγευμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο και χωρίς τις αισθήσεις του, από το σπίτι του στα Ιωάννινα σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου στη συνέχεια κατέληξε, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη, με την οποία συζούσε, τον είχε τραυματίσει νωρίτερα θανάσιμα με μαχαίρι.

Κατόπιν αυτών, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της σήμερα το απόγευμα, ενώ η συλληφθείσα τους παρέδωσε το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει, το οποίο κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments