Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1002: Όσα θα δούμε τη Δευτέρα

Ελίφ – Επεισόδιο 1002: Όσα θα δούμε τη Δευτέρα
Ελίφ – Επεισόδιο 1002: Ο Εμιρχάν είναι πολύ λυπημένος για αυτό. Το ίδιο και η Λεμάν και θέλει με κάθε τρόπο ο γιος της να μείνει κοντά της.

Ελίφ – Επεισόδιο 1002

Ο Σαφάκ σώζει τον Εμιρχάν από τον Τουφάν αλλά παρόλαυτα σχεδιάζει να φύγει, όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο Εμιρχάν είναι πολύ λυπημένος για αυτό. Το ίδιο και η Λεμάν και θέλει με κάθε τρόπο ο γιος της να μείνει κοντά της. Ξέρει πως ο μόνος άνθρωπος που ίσως μπορεί να του αλλάξει γνώμη είναι η Ζουλιντέ. Έτσι, η Λεμάν θέλει η Ζουλιντέ να πάει και να τον σταματήσει. Ο Σαφάκ όμως αποφασίζει τελικά μόνος του να μην ανεβεί στο τρένο.

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν. Δεν θέλει να τους αφήσει μόνους γιατί ο Τουφάν εξακολουθεί να αποτελεί απειλή για αυτούς και η συνείδησή του δεν του το επιτρέπει. Η Λεμάν είναι ευτυχισμένη, που ο γιος της θα μείνει κοντά της και δεν ρωτάει τίποτα άλλο. Ο Εμιρχάν έχει μια ιδέα για να φέρει κοντά τη μητέρα του και τον Σαφάκ.

Ελίφ – Επεισόδιο 1002

Η Αλέβ ενημερώνει τον Τουφάν πως ο Σαφάκ τελικά δεν έφυγε και του λέει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί. Ο Τουφάν γίνεται έξαλλος με τα νέα και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο κατά του Σαφάκ.

Ο Κερέμ και η Ασλί δουλεύουν μέχρι αργά στην εταιρία, προετοιμάζοντας μια σημαντική συνάντηση. Ο Κερέμ συγκρίνει την Ασλί με την Παρλά και τη βρίσκει πολύ ωραία. Έχει εντυπωσιαστεί μαζί της επειδή είναι εξαιρετικά εργατική και ταλαντούχα. Πιστεύει πως η Ασλί είναι μια σπουδαία γυναίκα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments