Αθλητισμός

Κίνηση – έκπληξη από τους Μπακς

Κίνηση – έκπληξη από τους Μπακς
Μπακς: Σε νέο μεταγραφικό απόκτημα πρόκειται να προχωρήσει η διοίκηση της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς συνεχίζουν να ενισχύουν το ρόστερ τους, καθώς μετά τον Ντε Μάρκους Κάζινς, ετοιμάζονται για ακόμα μια μεταγραφή. Ο στόχος των Ελαφιών φέτος είναι το back to back στο NBA και όπως αναφέρει το The Athletic, αναμένεται να αποκτήσει τον Λιουκ Κορνέτ.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται να προστέσει τον 26χρονο στο ρόστερ της για δέκα μέρες και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να διατηρήσει εαυτόν για μεγαλύτερο διάστημα στο ρόστερ των Ελαφιών. Ο 26χρονος ψηλός έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Νικς, Μπουλς, Σέλτικς και Καβαλίερς, έχοντας στο βιογραφικό του συνολικά 137 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Λουκ Φράνσις Κόρνετ είναι Αμερικανός επαγγελματίας μπασκετμπολίστας των Μιλγουόκι Μπακς. Έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ για τη Vanderbilt. Έχει το ρεκορ των βολών στην ιστορία του σχολείου και ο ηγέτης όλων των εποχών στο NCAA για τρίποντα που γίνονται από οποιονδήποτε παίκτη ύψους 7 πόδια ή μεγαλύτερο.

Στις 3 Ιουλίου 2017 υπέγραψε αμφίδρομο συμβόλαιο με τους Νικς. Στις 8 Φεβρουαρίου 2018, με τους γονείς του παρόντες, ο Kornet έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενάντια στους Toronto Raptors στο Τορόντο. Ολοκλήρωσε με double-double, σημειώνοντας 11 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 22 λεπτά, αποτελώντας έτσι τον δεύτερο πρωτάρη των Knicks στην ιστορία που έκανε ντεμπούτο με double-double. Ολοκλήρωσε επίσης με τέσσερα μπλοκ, κάνοντάς τον τον πρώτο παίκτη στην ιστορία του ΝΒΑ που βύθισε τρία τρίποντα και είχε τέσσερα μπλοκ στο ντεμπούτο του.

Στις 6 Ιουλίου 2018, ο Kornet υπέγραψε ένα τυπικό συμβόλαιο με τους Knicks. Στις 9 Απριλίου 2019, ο Kornet κατέγραψε ένα double-double με 12 πόντους, 13 ριμπάουντ και έξι τάπες κορυφαίο στην καριέρα τους στη νίκη 96–86 των Knicks επί των Chicago Bulls.

Στις 17 Ιουλίου 2019, ο Kornet υπέγραψε ένα πλήρως εγγυημένο διετές συμβόλαιο για 4,5 εκατομμύρια δολάρια με τους Σικάγο Μπουλς. Στις 25 Μαρτίου 2021, ο Kornet ανταλλάχθηκε στους Boston Celtics σε ένα εμπόριο τριών ομάδων που αφορούσε τους Washington Wizards. Υπέγραψε εκ νέου με τους Σέλτικς στις 16 Οκτωβρίου, αλλά ακυρώθηκε εκείνη την ημέρα.

Στις 23 Οκτωβρίου, ο Kornet υπέγραψε με τους Maine Celtics ως θυγατρικός παίκτης. Σε 10 αγώνες, είχε μέσο όρο 11,9 πόντους, 7,5 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ και 2,7 τάπες σε 27,4 λεπτά ανά αγώνα. Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ο Kornet υπέγραψε συμβόλαιο 10 ημερών με τους Cleveland Cavaliers.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments