Lifestyle

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τι λέει για την 22χρονη μέλλουσα σύζυγό του – πρώην μαθήτριά του

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τι λέει για την 22χρονη μέλλουσα σύζυγό του – πρώην μαθήτριά του
Η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια διακοπών στην Αράχωβα και το μυστήριο προγραμματίζεται για το καλοκαίρι στην Κύπρο

Αιφνιδίασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τις αποκαλύψεις του.

«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια”, εξομολογήθηκε ο γνωστός παραγωγός, αποκαλύπτοντας ότι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στις διακοπές του στην Αράχωβα.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για τη μέλλουσα σύζυγό του στο Πρωινό.

Πρόκειται για την Ιλάιρα, η οποία είναι 22 χρονών και κατάγεται από τη Φθιώτιδα. Οι δύο τους βρίσκονται σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες και όπως τόνισε ο ίδιος είναι η πρώτη φορά που ερωτεύεται τόσο πολύ μία γυναίκα.

«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε» είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Κύπρο.

Η ανάρτηση της 22χρονης μέλλουσας συζύγου

Την ευχάριστη είδηση ωστόσο είχε κάνει γνωστή η μέλλουσα νύφη μέσω Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εύχομαι η νέα χρονιά να σας χαρίσει απλόχερα αγάπη, γαλήνη & ευτυχία . Ο θεός να ευλογεί κάθε στόχο σας και νέα σας αρχή!!! Είμαι Ιδιαίτερα συγκινημένη που το 2021 φτάνει στο τέλος του . Διότι μέσα σε αυτό το διάστημα έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Καθοριστικές για την τωρινή και μελλοντική μου ευτυχία. Μέσα σε αυτές τις στιγμές γνώρισα τον εαυτό μου . Την αγάπη μου για την τέχνη και το θέατρο . Αλλά και τον άντρα της ζωής μου. Θέλω να σταθώ σε αυτό το τελευταίο, λέγοντας ότι δεν βλέπω την ώρα να περάσω ολόκληρη μου την ζωή μαζί σου…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments