Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκάρει η αμοιβή του από το Ράδιο Αρβύλα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκάρει η αμοιβή του από το Ράδιο Αρβύλα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκάρει η αμοιβή του από το Ράδιο Αρβύλα

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου απασχόλησε ιδιαίτερα την κοινή γνώμη τις τελευταίες εβδομάδες, με τον ίδιο να επιμένει να κρατά χαμηλό προφίλ, μετά τις σοβαρότατες κατηγορίες για παράνομη διακίνηση υλικού ροζ περιεχομένου με πρωταγωνίστριες πρώην συντρόφους του.

Ο παρουσιαστής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης του, καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ, κάτι που ξάφνιασε μία από τις καταγγέλλουσες. Μάλιστα η γυναίκα θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου υποστήριξε πως αδυνατεί να καταλάβει πού βρήκε τόσα χρήματα, καθώς ο ίδιος -όπως υποστήριξε- της έλεγε συχνά πως δυσκολεύεται οικονομικά και πως του δίνει χρήματα η μητέρα του.

Τι πραγματικά ισχύει, όμως, όσον αφορά στην οικονομική κατάσταση του στενού συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη;

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δημοσιεύει το sportdog.gr, ο Παναγιωτόπουλος λάμβανε 10.000€ μηνιαίως για τις υπηρεσίες του στο «Ράδιο Αρβύλα».

Ποσό που πιθανότητα λάμβανε… διπλό, όσο καιρό μεταδιδόταν το «Βινύλιο».

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments