Πολιτισμός

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση απόψε στην ΕΡΤ

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση απόψε στην ΕΡΤ
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είναι καλεσμένος μαζί με τη Μαρία Φαραντούρη στο "Μουσικό κουτί", που θα μεταδοθεί στις 10 το βράδυ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επανεμφανίζεται απόψε στη μικρή οθόνη, μετά από πολύχρονη αποχή. Είναι καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Μουσικό κουτί”, που θα μεταδοθεί στις 10 το βράδυ.

Μαζί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη οι παρουσιαστές της εκπομπής  Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη υποδέχονται στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο της εκπομπής και τη Μαρία Φαραντούρη.

Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τραγούδια που σημάδεψαν την καριέρα τους όπως τα «Άσμα ασμάτων», «Περσεφόνη», «Ποιος τη ζωή μου», «Προσκυνητής», «Όνειρο ήτανε», «Με τόσα ψέματα», «Όνειρα» και άλλα, και θα μοιραστούν με τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης ιστορίες από την πορεία τους στο πεντάγραμμο.

Τη Μαρία Φαραντούρη και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη θα πλαισιώσει η μπάντα του «Μουσικού Κουτιού», η οποία έχει ετοιμάσει διασκευές τραγουδιών όπως τα «Σαν τον μετανάστη», «Πατρίδα», «Sometimes», «Ο γέρο Νέγρο Τζιμ», «Exit music», «Να με προσέχεις», «Ναυαγός», «Hallelujah», «Ο ύπνος σε τύλιξε» και «Λίγο ακόμα».

Μεταξύ των τραγουδιών που θα ερμηνεύσει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είναι το: «Με τόσα ψέματα»:

Όνειρο ήτανε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments