Αθλητισμός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Στον «αέρα» το ντέρμπι λόγω κρουσμάτων

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Στον «αέρα» το ντέρμπι λόγω κρουσμάτων
Με τους σημερινούς ελέγχους ο αριθμός κρουσμάτων στον ΠΑΟΚ εκτοξεύτηκε στα οκτώ

Προς αναβολή οδεύει όπως όλα δείχνουν το ντέρμπι των Δικεφάλων, καθώς ο ΠΑΟΚ «δοκιμάζεται» από τον κορωνοϊό, μετρώντας συνολικά 8 κρούσματα!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως από την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, οι Θεσσαλονικείς ανακοινώνουν διαρκώς κρούσματα, ενώ στους σημερινούς ελέγχους ο αριθμός εκτοξεύτηκε στους οκτώ συνολικά.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, βάσει του κανονισμού, το ντέρμπι με την ΑΕΚ αναβάλλεται καθώς η ομάδα ξεπερνά τα εφτά ενεργά.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται τους επόμενους ελέγχους καθώς μεσοβδόμαδα έχει οριστεί το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που αναβλήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάσταση εντός του Δικεφάλου πριν τις 12 Ιανουαρίου.

Αναμένεται πλέον η επίσημη ενημέρωση από την Super League.

Τι ισχύει

Οι νέες επικαιροποιημένες οδηγίες της Super League

«Για την πληρέστερη ενημέρωση όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης και με αφορμή την έξαρση της πανδημίας, η Super League παρουσιάζει τα δεδομένα σχετικά με τις επικαιροποιημένες οδηγίες για τη διαδικασία ελέγχων COVID-19 και για τη διαχείριση κρούσματος στον αθλητισμό, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η απαρέγκλιτη τήρηση των επικαιροποιημένων οδηγιών για τη διαδικασία ελέγχων COVID-19 και για τη διαχείριση κρούσματος στον αθλητισμό, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων (ΓΓΑ, Υγειονομική Επιτροπή), καθίσταται σαφές ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Οι επικαιροποιημένες οδηγίες για τη διαδικασία ελέγχων COVID-19 και για τη διαχείριση κρούσματος στον αθλητισμό, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, είναι αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΓΓΑ, https://gga.gov.gr/, όπου μπορεί να ανατρέξει ο καθένας.

Οι οδηγίες καθορίζουν τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι Π.Α.Ε. που συμμετέχουν στους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 .

Επιγραμματικά, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις “αν στην ομάδα εντοπισθούν 4 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν τον αγώνα (αθροιστικά), τότε ο αγώνας αναβάλλεται. Ειδικά για το ποδόσφαιρο, λόγω του αυξημένου αριθμού αθλητών, ο αριθμός αυτός είναι 7.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments