Lifestyle

Έφαγε μπουνιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Έφαγε μπουνιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη χρονική στιγμή που έζησε όταν παρουσίαζε το «Επιτέλους μαζί».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε, όταν παρουσίαζε το «Επιτέλους μαζί». Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά «Έπαιζε πατέρας και γιος ένα βρωμόξυλο και μπήκα στη μέση».

Ο παρουσιαστής θυμήθηκε διάφορα περιστατικά από την εποχή εκείνη και κυρίως ένα γύρισμα που τον έβγαλε εκτός εαυτού. Πρόκειται για πλάνα που φυσικά δεν προβλήθηκαν ποτέ και αφορούσαν την άγρια διαμάχη μεταξύ πατέρα και γιού που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο παρουσιαστής. Αντώνης Κανάκης

“Οι εκπομπές ήταν μαγνητοσκοπημένες και αυτό δεν το είδαμε”

«Είχα νιώσει άβολα σε μια εκπομπή με πατέρα και γιο. Ο πατέρας είχε ένα μουσάκι αραιό, παίζουν ένα βρωμόξυλο, ο γιος του πιάνει τα μούσια και ματώνει. Και μπαίνω με το κεφάλι μέσα και τρώω μια μπουνιά από τον γιο. Ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε επίσης: «Οι εκπομπές ήταν μαγνητοσκοπημένες και αυτό δεν το είδαμε, είδαμε το άλλο κομμάτι. Τρώω μια μπουνιά, θύμωσα τόσο πολύ και το τι άκουσε, τι βγήκε από το στόμα μου γιατί έφαγα μπουνιά, κροσέ απίστευτο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments