Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για επίθεση στον Παύλο Μαρινάκη: Θα δοθεί απάντηση από το κράτος δικαίου

Νέα Δημοκρατία για επίθεση στον Παύλο Μαρινάκη: Θα δοθεί απάντηση από το κράτος δικαίου
Νέα Δημοκρατία για επίθεση στον Παύλο Μαρινάκη: Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στο σπίτι του Γραμματέα του κόμματος κ Παύλου Μαρινάκη.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στο σπίτι του Γραμματέα του κόμματος κ. Παύλου Μαρινάκη. Την ευθύνη ανέλαβαν χθες από την ομάδα «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ», μέσω ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Μια ακόμη φασιστική επίθεση τραμπούκων κατά της Νέας Δημοκρατίας. Η επίθεση στο σπίτι του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλου Μαρινάκη έγινε στις 15 Δεκεμβρίου και η ανάληψη της ευθύνης από τους τραμπούκους με τις κουκούλες χθες», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και επισημαίνει: «Την απάντηση στις φασιστικές επιθέσεις τους θα δώσει το κράτος δικαίου. Κανέναν δεν εκφοβίζουν. Κανέναν δεν πτοούν. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο δυνατή από τις κουκούλες τους».

Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη

Σημειώνεται πως η ανάληψη ευθύνης έγινε χθες από την ομάδα «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ», μέσω του indymedia, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως «Στις 15 Δεκεμβρίου το βράδυ, επιτεθήκαμε με εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη, στην οδό Αριαννού 29 στο Παγκράτι. Άλλη μια ενέργεια άμεσης δράσης που αποκρύπτεται από τα συστημικά ΜΜΕ σκόπιμα, αποσκοπώντας στην προστασία,αφενώς, του εκάστοτε στόχου, αλλά και στην διαφύλαξη του συνολικού κύρους της εξουσίας που θέλει τους κυρίαρχους στο απυρόβλητο μακριά από τα χέρια των “εξαθλιωμένων υποτελών” τους. Όμως παρόλα αυτά, είμαστε εδώ για να διαψεύσουμε αυτή την ψευδεπίγραφη ασφάλεια που επιμελώς επιδιώκουν να παρουσιάσουν ως προνόμιο των ισχυρών».

Τι έγραψε στην ανάρτησή του ο Παύλος Μαρινάκης

Σήμερα πληροφορήθηκα ότι οι γνωστοί «επαναστάτες» της κουκούλας ανέλαβαν την ευθύνη για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι μου πριν από περίπου έναν μήνα. Δειλοί, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους, εκφράζουν το χειρότερο πρόσωπο του φασισμού.
Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι ένα και είναι ξεκάθαρο: η Δημοκρατία μας δεν τους φοβάται. Κανένας μας δεν φοβάται. Είμαι βέβαιος ότι οι αρμόδιες αρχές θα τους βρουν και θα τους οδηγήσουν στον φυσικό τους χώρο, που δεν είναι άλλος από τη φυλακή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments