Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [09/01/22]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [09/01/22]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός

Η διαίσθησή σας είναι οξυμμένη σήμερα. Εάν αναρωτιέστε αν θέλετε πάτε μια συγκεκριμένη νέα σχέση στο επόμενο επίπεδο ή να την τελειώσετε, τότε ίσως είναι καλή ιδέα να καλέσετε το άτομο αυτό για ένα γεύμα στο σπίτι σας. Σύντομα θα έχετε την απάντησή σας.

Ταύρος

Σήμερα δεν θέλετε να περιοριστείτε για κανέναν λόγο. Εάν έχετε κάποια σχέδια αλλά ο/η σύντροφός σας δεν τα συμμερίζεται, δεν θα έχετε τη διάθεση να συμβιβαστείτε.

Μην ανησυχείτε. Μπορεί ο καθένας να ασχοληθεί με όσα τον ενδιαφέρουν. Αυτό δεν θα προκαλέσει ιδιαίτερες συγκρούσεις.

Μην σας πούμε ότι αυτός ο λίγος χρόνος που θα περάσετε χώρια θα σας φέρει πιο κοντά.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας παροτρύνει να ρίξετε τις άμυνές σας και να εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε μια πιο περιπετειώδη προσέγγιση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις προσωπικές σας σχέσεις, όπου μια ευρύτερη προοπτική μπορεί να σας προσφέρει μια πιο ικανοποιητική εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το πρώτο βήμα.

Καρκίνος

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε ένα διαδικτυακό πάρτι και να προσκαλέσετε όλους αυτούς τους ανθρώπους που αγαπάτε, λατρεύετε και θαυμάζετε. Όλοι αισθάνονται την ανάγκη να γελάσουν και να χαλαρώσουν. Αν ψάχνετε για σχέση, μπορεί και να γνωρίσετε κάποιο ενδιαφέρον άτομο.

Λέων

Σήμερα δεν είναι καλή ιδέα να πιέσετε τα πράγματα να πάνε όπως τα θέλετε, ακόμη και αν ξέρετε ότι έχετε δίκιο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας ενθαρρύνει να υπερασπιστείτε αυτό που νομίζετε ότι είναι σωστό, αλλά σε ό,τι αφορά μια ερωτική σχέση θα πρέπει να δοκιμάσετε μια διαφορετική τακτική αν θέλετε να περάσετε το μήνυμά σας.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε ένα σημείο, όπου συνειδητοποιείτε ότι η συζήτηση σας βοήθησε πραγματικά να καταλάβετε ότι είστε έτοιμοι να κάνετε μια βαθύτερη δέσμευση με ένα συγκεκριμένο άτομο. Η σημερινή μέρα απαιτεί ακόμη περισσότερη συζήτηση, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνει και τους δύο να σκεφτείτε το κοινό σας μέλλον.

Ζυγός

Εάν θέλετε να φτάσετε στην καρδιά κάποιου θέματος ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, θα πρέπει να επεκτείνετε το πλαίσιο αναφορών σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει μια συζήτηση, που θα σας βοηθήσει να δείτε με ποιον τρόπο περιορίζετε το εύρος της σχέσης σας και ανοίγει το δρόμο για να προχωρήσετε με μια πιο εκτεταμένη προσέγγιση.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε νέους φίλους. Αν ψάχνετε για έναν/μία σύντροφο, μπορεί να τον/την βρείτε σε μέρη όπως ανοιχτούς χώρους άθλησης και διαδικτυακές ομάδες. Θα πρέπει όμως να είστε σε θέση να μιλήσετε και να δικτυωθείτε με άλλους για τα μέγιστα αποτελέσματα.

Τοξότης

Μην περιμένετε ότι θα ξεφύγετε από μια συγκεκριμένη συζήτηση που πρέπει να πραγματοποιηθεί σήμερα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι θα πρέπει να συμβαδίσετε με όλα όσα σας προτείνει ο/η σύντροφός σας. Σας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να πάτε την σχέση σας σε ένα νέο επίπεδο, αλλά για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε όλα.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει την παρουσία σας σε κάθε είδους κοινωνικές και ερωτικές περιστάσεις. Αναζητήστε τον/την σύντροφο των ονείρων σας σε μέρη, στα οποία δεν συχνάζετε. Γιατί δεν δοκιμάζετε να συμμετάσχετε ενεργά σε μια διαδικτυακή ομάδα που ασχολείται με κάποιο χόμπι σας; Το να διευρύνετε τους ορίζοντές σας θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υδροχόος

Αν τον τελευταίο καιρό έχετε φερθεί κτητικά σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, σήμερα να περιμένετε την αντίδρασή του. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό τον/την κάνει να θέλει να επεκτείνει το φάσμα των δραστηριοτήτων τους και να εξερευνήσει καινούργια ενδιαφέροντα. Δώστε του/της την στήριξή σας.

Ιχθύες

Σας αρέσει να πειραματίζεστε με τις λέξεις και η ζωηρή σας περιέργεια σας κάνει έναν ευχάριστο συνομιλητή. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δημιουργεί την επιθυμία να κινηθείτε σε νέους και συναρπαστικούς κοινωνικούς κύκλους. Αν ψάχνετε για σχέση, σήμερα θα συναντήσετε ένα συναρπαστικό άτομο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments