Αθλητισμός

Basket League: Επιστροφή στη δράση

Basket League: Επιστροφή στη δράση
Επιστρέφει η Basket League στη δράση το διήμερο 15-17 Ιανουαρίου

Την επιστροφή της Basket League στην αγωνιστική δράση ανακοίνωσε και επίσημα ο ΕΣΑΚΕ, με το πρωτάθλημα να αρχίζει ξανά το διάστημα 15 με 17 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε πως λόγω του κορωνοϊού που ταλαιπωρούσε αρκετές ομάδες, ο ΕΣΑΚΕ είχε πάρει την απόφαση να αναστείλει για λίγο καιρό το πρωτάθλημα μέχρι τα πράγματα να μπουν σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η Stoiximan Basket League επιστρέφει στην δράση το προσεχές Σάββατο (15/1), Κυριακή (16/1) και Δευτέρα (17/1) με την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου μετά την αναγκαία αναβολή των δύο προηγούμενων εβδομάδων.

Ο ΕΣΑΚΕ με δεδομένη την βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης των αθλητών και μελών των ομάδων όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα των τεστ αποφάσισε την επανέναρξη της Stoiximan Basket League.

Με την επιστροφή στην δράση θα τηρηθούν με μεγάλη αυστηρότητα και συνέπεια το Υγειονομικό Πρωτόκολλο και τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας για τους συμμετέχοντες στους αγώνες και τους θεατές.

Το πρόγραμμα της 12ης και της 13ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη (11/1)».

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΟΚ είχε αποφασίσει τη διακοπή των πρωταθλημάτων έως τα μέσα του μήνα υπό το βάρος της πανδημίας, επιτρέποντας ωστόσο τις προπονήσεις.

Ποια πρωταθλήματα διεκόπησαν

Το «λουκέτο» που επιβλήθηκε αφορά τα πρωταθλήματα της στην Α2, Β’ Εθνικής και Γ’ Εθνικής ανδρών, καθώς επίσης στην Α1 και Α2 Γυναικών.

Όσο για τις κατά τόπους Ενώσεις, που βρίσκονται υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας, αλλά έχουν το δικαίωμα να πάρουν αποφάσεις, δεν τέθηκε κανένα θέμα διαφωνίας και έτσι δεν θα διεξαχθούν παιχνίδια στα πιο σημαντικά τοπικά πρωταθλήματα (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑΘ, ΕΚΑΣΚ, κλπ.).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments