Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [10/01/22]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [10/01/22]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Καλό θα ήταν να αποφύγετε να θίξετε επώδυνα θέματα στην προσωπική σας ζωή. Μείνετε καλύτερα σε πιο ανάλαφρα και δοκιμασμένα πράγματα. Αυτό θα σας επιτρέψει να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο χωρίς άγχος με τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα διαπιστώνετε ότι το σεξαπίλ σας είναι εκτός ορίων. Χρησιμοποιήστε το με σύνεση!

Ταύρος

Η πρόβλεψη είναι ιδιαίτερα ευοίωνη για την ερωτική σας ζωή σήμερα. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας και δεν θα το μετανιώσετε.

Αν δεν έχετε βρει ακόμα το ταίρι σας, θα μπορούσατε κάλλιστα να γνωρίσετε σήμερα κάποιον/α, που θα σας ενθουσιάσει.

Δείξτε αυτό που αισθάνεστε και θα δείτε ότι θα έχετε την ανταπόκριση που περιμένετε.

Δίδυμοι

Ο/Η σύντροφός σας δείχνει την αγάπη του/της για εσάς σε κάθε ευκαιρία και με όλους τους τρόπους. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε μαζί. Μια ρομαντική βραδιά σας περιμένει, είτε είστε σε σχέση είτε όχι! Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η ευκαιρία σας να δείξετε την πιο ρομαντική πλευρά σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος

Δείξτε σύνεση στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις και πληγωμένα συναισθήματα. Μην κάνετε την τρίχα τριχιά και βάλτε στόχο να περάσετε μια όμορφη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι και νιώθετε μοναξιά, αυτή είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε την κίνηση σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει και να αποφασίσετε αν αξίζει να συνεχίσετε να προσπαθείτε ή όχι.

Λέων

Πρέπει να μιλήσετε ελεύθερα με τον/την σύντροφό σας για ό,τι σας απασχολεί. Μην προσπαθείτε να κρύψετε αυτό που νιώθετε διαφορετικά δεν θα μπορέσετε ποτέ να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σας. Είστε αδέσμευτοι; Προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί και προσιτοί στους γύρω σας. Δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας γνωρίσουν καλύτερα και δεν θα το μετανιώσετε.

Παρθένος

Θα δείτε αξιοσημείωτη βελτίωση στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό αρχίζουν να υποχωρούν και αυτό οφείλεται στην καλή επικοινωνία που έχει εδραιωθεί ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Εάν είστε ακόμα ελεύθεροι και ωραίοι, απολαύστε την ανεξαρτησία σας και διεκδικείστε με αυτοπεποίθηση αυτό που θέλετε. Μια νέα συνάντηση θα δικαιώσει σύντομα όλες τις προσπάθειές σας.

Ζυγός

Εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε σε ένταση σήμερα, καθώς ο ένας προσπαθεί να ανταγωνιστεί τον άλλον. Αυτό μπορεί να οφείλεται στις διαφορετικές προτεραιότητες που έχει ο καθένας από εσάς. Περιττό να πούμε ότι αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε στην σχέση σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να καθίσετε, να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να καταλήξετε σε συμβιβασμό. Κοιμάστε μόνοι σας αυτές τις μέρες; Αξιοποιήστε στο έπακρο την ελευθερία σας. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με φίλους. Ο έρωτας δεν θα αργήσει να έρθει στην ζωή σας.

Σκορπιός

Υιοθετείστε μια θετική συμπεριφορά και αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας. Θα διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζονται πολλά για να περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας. Τα άστρα χαμογελούν και σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι. Θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Τοξότης

Είναι καιρός να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας στον έρωτα και να απαλλαγείτε από τα μικροπροβλήματα που επανεμφανίζονται στην σχέση σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην απομονώνεστε. Βγείτε εκεί έξω και μοιραστείτε το μοναδικό και υπέροχο χαμόγελό σας με τους γύρω σας! Το άτομο που αναζητάτε δεν θα αργήσει να έρθει.

Αιγόκερως

Η ειρήνη και η αρμονία βασιλεύουν στην σχέση σας μετά από πολύ καιρό. Αισθάνεστε όμορφα και αυτό σας βοηθά να διαπρέψετε και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Δημιουργείστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με τον/την σύντροφό σας απόψε και δεν θα απογοητευτείτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στα πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά, είτε υπάρχει κάποιος/α στο πλευρό σας είτε όχι.

Υδροχόος

Τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο στην ερωτική σας ζωή και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην δική σας αλλαγή στάσης απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Πρόκειται για θετικές αλλαγές και θα ωφελήσουν πολύ και τους δυο σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε. Η σημερινή είναι η ιδανική μέρα για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α.

Ιχθύες

Στην ερωτική σας ζωή, θα χρειαστεί να χειριστείτε τα πράγματα με προσοχή εάν θέλετε να διατηρήσετε την ηρεμία – ειδικά για τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν σήμερα. Μην χάνετε την ουσία. Επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι καλό και θετικό στην σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσετε κάποιον/α – ακριβώς τη στιγμή που δεν το περιμένετε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments