Lifestyle

Καρανίκας: Ο κόσμος ν’ αλλάξει κανάλι και να μην ξεπλύνει τους Ράδιο Αρβύλα

Καρανίκας: Ο κόσμος ν’ αλλάξει κανάλι και να μην ξεπλύνει τους Ράδιο Αρβύλα
Εξαγριωμένοι στο Twitter για την αποποίηση ευθυνών που επιχείρησε η παρέα από τη Θεσσαλονίκη

Χαμός επικρατεί στα social media για την παρέα από τη Θεσσαλονίκη, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που δεν πιστεύουν ότι οι  «Ράδιο Αρβύλα» είχαν άγνοια για τις ενέργειες του πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μπορεί το θέμα να καταλάγιασε όσο καιρό οι Ράδιο Αρβύλα έλειπαν από τις οθόνες, ωστόσο με την εμφάνισή τους, η σκανδαλώδης υπόθεση και το ερώτημα αν γνώριζαν ή όχι, επανήλθε.

Ενδεικτική του κλίματος και η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, μόλις λίγες ημέρες, πριν την επιστροφή της παρέας, όταν με ανάρτησή του στο Facebook εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους «Ραδιο Αρβύλα», καλώντας τον κόσμο να αλλάξει κανάλι.

«Η εικόνα που προβάλλουν προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώοι όπως τα παιδάκια και δεν είχαν σχέση με τον φίλο και συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο μισογυνισμός τους, ο ρατσισμός τους, οι συκοφαντίες τους, τα σεξιστικά βιντεάκια δεν ξεχνιούνται και γι’αυτό δεν μας πείθουν για το ήθος τους» έγραφε στο facebook ο πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα στο facebook:

«Οι ράδιο αρβύλα ή Ράδιο ξεφτίλες όπως πολύ σωστά τους αποκαλεί ο κόσμος, προσπαθούν μέσα από το χριστουγεννιάτικο γιορταστικό διαφημιστικό τους να επιστρέψουν προβάλλοντας ένα παιδικό αθώο προσωπείο.

Η εικόνα που προβάλλουν προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώοι όπως τα παιδάκια και δεν είχαν σχέση με τον φίλο και συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο μισογυνισμός τους, ο ρατσισμός τους, οι συκοφαντίες τους, τα σεξιστικά βιντεάκια δεν ξεχνιούνται και γι’αυτό δεν μας πείθουν για το ήθος τους. Είναι γνωστοί πλέον και ο κόσμος καλά θα κάνει να δείξει τη δύναμή του και να αλλάξει κανάλι την ώρα που θα προβάλουν την εκπομπή τους για να ξεπλυθεί όλη η παρέα μαζί».

Η ανάρτησή του

Η επιστροφή… χωρίς ανοιχτές αγκαλιές

Η επιστροφή της Δευτέρα, συνοδεύτηκε από νέο γύρο επικριτικών σχολίων, μετά και την επιλογή των «Ράδιο Αρβυλά» να αποποιηθούν των ευθυνών τους, γεγονός που εξαγρίωσε τους τηλεθεατές

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments