Ελλάδα

Κλειστά σχολεία – Πέμπτη 13/1: Σε ποιες περιοχές δεν θα ανοίξουν

Κλειστά σχολεία – Πέμπτη 13/1: Σε ποιες περιοχές δεν θα ανοίξουν
Δείτε σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Πέμπτη, αλλά και την Παρασκευή - Σε ποιες οι μαθητές θα προσέλθουν αργότερα

Η κακοκαιρία «Διομήδης» κρατάει κλειστά πολλά σχολεία, κυρίως των περιοχών που έχουν πληγεί από το πέρασμά της. Έτσι την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων αποφασίστηκε να μην λειτουργήσουν τα σχολεία στις εξής περιοχές.

Αττική

Κλειστό το 2ο Δημοτικό Σχολείο Θρακ/νων λόγω χιονιού.

Φλώρινα: Κλειστά Πέμπτη – Παρασκευή

Αποφασίστηκε η διακοπή μαθημάτων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε. Φλώρινας, η οποία κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω και της κακοκαιρίας, ενώ με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριου Βόσδου θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022.

Κοζάνη – Θα ανοίξουν μία ώρα αργότερα

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αλεξανδρούπολη: Κλειστά σε Φέρες, Τραϊανούπολη, Άβαντα και Αύρα

Με απόφαση Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Φερών, Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης της Δημοτικής Κοινότητας Συκορράχης και του Άβαντα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, την Πέμπτη, λόγω του παγετού και των συνεπειών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων. Στην Ορεστιάδα και στο Διδυμότειχο τα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά.

Σαμοθράκη

Στη Σαμοθράκη, λόγω παγετού, κλειστές θα παραμείνουν την Πέμπτη οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός και τα ΚΔΑΠ Χώρας και Λακκώματος.

Σκιάθος

Με απόφαση του Δημάρχου Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα κλειστές θα παραμείνουν και την Πέμπτη, όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω της κακοκαιρίας.

Θάσος

Με απόφαση του Δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δε θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Πέμπτη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και την παραμονή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Δήμος Νοτίου Πηλίου

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου την Πέμπτη, λόγω ιδιαιτέρα χαμηλών θερμοκρασιών και έντονων καιρικών φαινομένων, εκτός από :

το Γυμνάσιο και τα Λύκεια Αργαλαστής (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) – το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου, τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά, αποφάσισε ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου κ. Μιχάλης Μιτζικός.

Για τις Σχολικές Μονάδες, οι οποίες δεν λειτουργήσουν, τα μαθήματα δύναται να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και τις οδηγίες της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Νομού.

Δήμος Διρφυών – Μεσσαπίων

Δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη όλες τις Σχολικές Μονάδες της Κοινότητας Στενής του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Στενής ), καθώς επικρατεί χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και για λόγους ασφαλείας των μαθητών, γιατί υπάρχουν μεταφορές μαθητών στο σχολικό συγκρότημα Στενής.

Δήμος Καρπενησίου

Την Πέμπτη όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9:00 το πρωί λόγω της πρόγνωσης για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Γρεβενά

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Γρεβενών θα ξεκινήσουν αύριο Πέμπτη μία ώρα αργότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments