Lifestyle

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Νόσησα με κορωνοϊό την ημέρα που έκανα το εμβόλιο»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Νόσησα με κορωνοϊό την ημέρα που έκανα το εμβόλιο»
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Επηρεάστηκε το τριχωτό της κεφαλής μου από τον κορωνοϊό και έτσι πήρα την απόφαση να κόψω τα μαλλιά μου».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, επισκέφτηκε το πλατό του The 2night Show το βράδυ της Τρίτης 11 Ιανουαρίου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον γάμο της, την περιπέτειά που πέρασε με τον κορωνοϊό αλλά και για τις δύο κόρες της.  Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αγαπιόμαστε ουσιαστικά με τον άντρα μου»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραμένει ερωτευμένη με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο: «Είμαστε μαζί 9 χρόνια και είμαστε πιο καλά από ποτέ. Αυτή η σχέση είναι μία πολύ ωραία ιστορία. Υπάρχει μία διάθεση από τους δυο να αποδείξουμε ότι αυτό που έχουμε μπορεί να κρατήσει στον χρόνο και δεν είναι επιπόλαιες αποφάσεις που πήραμε για τη ζωή μας, αγαπιόμαστε ουσιαστικά».

Στη συνέχεια μίλησε για το πρόβλημα με την υπερακουσία που έπαθε και είπε πως πλέον είναι καλά κι ότι όλο αυτό προκλήθηκε από μία μεμβράνη που έσπασε στο τύμπανο της ενώ έκανε πλύσεις με φυσιολογικό ορό στη μύτη. «Κάποια στιγμή έκανα πλύση με φυσιολογικό ορό στην μύτη, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι και δημιούργησα ένα τραύμα, έσπασα μια μεμβράνη στο τύμπανο. Η υπερακουσία κι ό,τι έχει να κάνει με το αυτί είναι μια πολύ ευαίσθητη περίπτωση. Είναι πολύ εσωτερικό, χάνεις την ισορροπία σου και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά» πρόσθεσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Γιατί πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της

«Ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ, με είχε πάρει αρκετά από κάτω. Κάποια στιγμή είπα θα ζήσω με αυτό και θα το δω αλλιώς», συμπλήρωσε. Πέρασε δύσκολα όμως νοσώντας με κορωνοϊό όπου επηρεάστηκε το τριχωτό της κεφαλής της και κάπως έτσι πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της. Νόσησα την ημέρα που έκανα το εμβόλιο. Προφανώς το είχα από πριν. Πήρα έντονα τη δόση και το πέρασα δύσκολα προς το τέλος των 10 ημερών τα μαλλιά μου αντιδρούσαν άσχημα σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα και ήταν σαν να φοράω περούκα κι έτσι τα έκοψα» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments