Lifestyle

Τάσος Χαλκιάς: «Άλλη μια εμπειρία ζωής για όσο ακόμα αντέχουμε, και όπως φαίνεται αντέχουμε πολλά»

Τάσος Χαλκιάς: «Άλλη μια εμπειρία ζωής για όσο ακόμα αντέχουμε, και όπως φαίνεται αντέχουμε πολλά»
Τάσος Χαλκιάς: Ο γνωστός ηθοποιός τρομοκράτησε τους ακολούθους του καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία με μελανιασμένο μάτι.

Μια μη αναμενόμενη ανάρτηση έκανε ο Τάσος Χαλκιάς, το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιανουαρίου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο δημοφιλής ηθοποιός μάλιστα τρομοκράτησε τους ακολούθους του καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία με μελανιασμένο μάτι. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου το συνέδεσαν με το επεισόδιο στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. 

Στην λεζάντα ο Τάσος Χαλκιάς έγραψε χαρακτηριστικά: «Άλλο ένα τραύμα !! Σωματικό αυτή τή φορά !! Σοβαρό , επικίνδυνο . . . έτρεξαν φίλοι κι αγαπημένοι , με φρόντισαν . . . Πέρασε , τούς ευχαριστώ , βάλε φυλαχτά μού είπαν !! Όσοι δέν σέ ξέρουν , σέ γλωσσοτρώνε . . . . . Χαμογελάω , άλλη μιά εμπειρία ζωής τό λέω εγώ !!! καί προχωράμε πάμε γι’ άλλα , όσο ακόμα αντέχουμε !!! Κι’ ώς φαίνεται αντέχουμε πολλά ! ! ! Νάχετε καλό , όσοι είστε στην παραγωγή καί στον καθημερινό μόχθο». Κατέληξε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Tasos Chalkias (@tasos_chalkias_official)

Λίγα λόγια για εκείνον

Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από τη Ζαγορά Πηλίου. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1974 με άριστα. Δάσκαλοί του ο Άγγελος Τερζάκης, ο Γιάννης Σιδέρης, η Μαρία Χορς, η Μαίρη Αρώνη, η Κατερίνα και η Ελένη Χατζηαργύρη. Ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1970 ενώ από το 1978 έως το 1990 είναι μέλος του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες καθώς και θεατρικές παραστάσεις. Είναι ιδρυτής της Ανώτερης Σχολής Υποκριτικής “Πρώτη Πράξη”. Τάσος Χαλκιάς

Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο και με μια πλειάδα Ελλήνων ηθοποιών, με τους οποίους ανέβασε παραστάσεις στην Επίδαυρο αλλά και πραγματοποίησε περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το 1977 συνεργάστηκε με το Άρμα Θέσπιδος (Κρατική Κινητή Θεατρική Μονάδα), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, όπου για έναν χρόνο περιόδευσε στην Ελλάδα με τα έργα ׃ “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, “Ποπολάρος” του Γ. Ξενόπουλου, “Χάανς Κολχάας” του Τζον Σώντερς, “Το τάβλι” του Δ. Κεχαΐδη και “Το γαϊτανάκι” της Ζ. Σαρρή.

Tο 1978 ξεκίνησε την συνεργασία του με το Εθνικό Θέατρο στο οποίο διένυσε μία θεατρική πορεία δεκατριών χρόνων, συμμετέχοντας σε περισσότερες από εξήντα παραγωγές κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, ελληνικού και ξένου, σε όλες της σκηνές του Εθνικού καθώς και στην Επίδαυρο. Το Φθινόπωρο του 1990 αποχώρησε από το Εθνικό Θέατρο και συνεργάστηκε με την Σύγχρονη Ελληνική Σκηνή της Κατερίνας Μαραγκού στην “Νόρα” του Ίψεν στο Θέατρο «Αθηνών», ερμηνεύοντας τον ρόλο του Κρόκστα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments