Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Τετάρτη [12/01/22]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Τετάρτη [12/01/22]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα ξεκλειδώσετε την καρδιά σας, θα μιλήστε ευθέως, θα προσεγγίσετε χωρίς δισταγμούς. Ελκυστική θα είναι η εμφάνιση σας, παρορμητική η στάση σας, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας και να δείξετε θερμές διαθέσεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας με πρόσωπο ιδιαιτέρως εντυπωσιακό, η έλξη σας θα είναι φανερή και αμοιβαία.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η μέρα θα αναθερμάνει τις ερωτικές σας επαφές σας, τώρα ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθησή σας, έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και με αυθορμητισμό στις εκδηλώσεις σας. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, κάποιο από τα οποία, δεν πρόκειται να σας αφήσει ερωτικά αδιάφορους.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες, προκειμένου να τερματίσετε καχυποψίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Σήμερα θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, βασική σας επιθυμία θα είναι να δείξετε θετική και ελκυστική εικόνα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία. Για τους ελευθέρους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει ιδιαιτέρως συναισθηματικούς, ευαίσθητη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, τώρα σημασία για εσάς θα έχει το αληθινό συναίσθημα και όχι ο επιφανειακός ερωτισμός. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα φανείτε προσιτοί και δοτικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, ακόμα και για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να επαναπροσδιορίσετε αισθήματα και βλέψεις με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

Λέων 

Φίλοι μου Λέοντες, ερωτική και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, θετικοί θα είστε στις αλλαγές, πρόθυμοι για νέες ερωτικές περιπέτειες. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, για εσάς τους ερωτικά μόνους σας θα υπάρξουν τυχερά και απρόοπτα. Κάποιο πρόσωπο θα σας συμπαθήσει ιδιαιτέρως και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που θα σας αντικρύσει. Ανταποκριθείτε με ανάλογο ενδιαφέρον, θα έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει μια σταθερή και ουσιαστική σχέση.

Παρθένος 

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με ειλικρίνεια, να βγάλετε στο φως αλήθειες, με αποτέλεσμα να ‘ρθείτε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης, που θα αυτή τη φορά θα συνοδεύεται με υποσχέσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, θα προκύψει δυνατή ερωτική έκπληξη!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, τώρα απαλλάσσεστε από αναστολές, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε άμεσα και ιδιαιτέρως εκδηλωτικά. Ερωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό, θα καταφέρετε τελικά να το κερδίσετε, οι προσπάθειές σας θα κλείσουν με επιτυχία και συναισθηματική ικανοποίηση. Απρόσμενη ερωτική έκπληξη θα αναστατώσει την καρδιά σας και αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές την ερωτική σας έλξη, τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας ερωτικής πορείας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας απελευθερώσει από συναισθηματικούς φραγμούς, τώρα θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, τολμηροί και ιδιαιτέρως ερωτικοί, θα περάσετε σε προτάσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη. Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για περιπέτειες και νέες γνωριμίες, τότε δεχτείτε τις απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Σε τυχαία συνάντηση κάποιο πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα ερωτικής προσέγγισης.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, σήμερα θα αναζητήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης, στόχος σας δε θα είναι το εφήμερο ή το ανούσιο, αλλά το σίγουρο και το δεσμευτικό. Θα σημειωθεί γεγονός που θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη ρουτίνα, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα φέρουν νέα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που σκέπτεστε να κάνετε κάποια πρόταση σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μην το καθυστερείτε άλλο, κινηθείτε αποφασιστικά, θα υπάρξει επιτυχία.

Αιγόκερως 

Φίλοι μου Αιγόκεροι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ερωτική γοητεία και επικοινωνιακή διάθεση. Δυνατό ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα συναισθήματά σας, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσει καινούργιο νόημα η ερωτική σας καθημερινότητα. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους έρχονται αλλαγές, θα ανοιχτεί προοπτική επανασύνδεσης. Αυτή τη φορά η επανένωσή σας θα δώσει δεσμευτικές διαστάσεις στην πορεία σας.

Υδροχόος 

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές ανοιχτές πληγές, τώρα θα καταφέρετε να λύσετε παρεξηγήσεις με ερωτικό πρόσωπο, που η σχέση σας στο παρελθόν είχε λήξει άδοξα. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει από δική σας πρωτοβουλία, θα ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης. Η διαλλακτική σας στάση θα φέρει θερμό ερωτικό αποτέλεσμα και μάλιστα μεγάλης διάρκειας. Ανατρεπτικά συμβάντα θα έχουν ως κατάληξη τη σταθερή ερωτική ένωση, δε θα λείψουν εκδηλώσεις πάθους.

Ιχθύς 

Αγαπητοί μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας φέρει απρόοπτα ερωτικά συμβάντα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστικό θα είναι το ερωτικό σας ταπεραμέντο, θελκτικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, γιατί μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ερωτικές ανατροπές. Η ελκυστική σας εικόνα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον προσώπου που θα βρει τον σωστό τρόπο να σας πλησιάσει. Καταφθάνει νέα γνωριμία με προδιαγραφές!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments