Αθλητισμός

Πιλίδης Survivor: Απαντήσεις καλείται να δώσει για τις δηλώσεις περί στημένου αγώνα

Πιλίδης Survivor: Απαντήσεις καλείται να δώσει για τις δηλώσεις περί στημένου αγώνα
Η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας έχει αποφασίσει να καλέσει τον Πιλίδη για περαιτέρω εξηγήσεις

Αίσθηση στον χώρο του αθλητισμού προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor ότι του ζητήθηκε σε τελικό ευρωπαϊκού να στήσει τον αγώνα του. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας έχει αποφασίσει να καλέσει τον Πιλίδη για περαιτέρω εξηγήσεις. Η αυτεπάγγελτη έρευνα δείχνει, αφενός την σοβαρότητα των δηλώσεών του, αφετέρου το γεγονός ότι στην ΕΦΙΠΗΔ είναι αποφασισμένοι να πατάξουν φαινόμενα χειραγώγησης αγώνων.

Ο Γιώργος Πιλίδης, μετά την επιστροφή του από τον Αγιο Δομίνικο, θα κληθεί να δώσει απαντήσεις και να «ρίξει φως» στην υπόθεση. Αλλωστε αυτή την στιγμή παραμένει μετέωρο ποιος τον προσέγγισε και με ποιον τρόπο. Αυτό είναι που επιθυμεί και η Επιτροπή να διαλευκάνει.

Τι είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης

Όλα άρχισαν όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον πρωταθλητή Πάλης και παίκτη των διασήμων αν έχει στήσει αγώνα του, με το παίκτη να απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ο παίκτης λοιπόν απάντησε “Γιώργο η λέξη στημένο παιχνίδι για εμένα είναι πολύ βαριά. Γιώργο ναι, μου έχει ζητηθεί και μάλιστα σε τελικό ευρωπαϊκού. Δεν υπήρχε περίπτωση, δεν υπάρχει στο μυαλό μου αυτό, το διαγράφω τελείως, είναι ανούσιο”.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Πιλίδη

Ο μικρόσωμος παλαιστής έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του, ενώ έχει αναδειχθεί και σε έναν από τους πιο συμπαθείς συμμετέχοντες στο φανατικό κοινό του παιχνιδιού- μέχρι τώρα. Ο πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης είναι 21 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Ασπρόπυργο, ενώ έχει καταγωγή από τον Πόντο.

Μεγάλωσε στα γυμναστήρια και η παιδική του ηλικία ήταν δύσκολη δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η οικογένειά του. Χαρακτηριστικό είναι ότι με τα πρώτα χρήματα που έβγαλε ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι πρέπει να σταματήσει να δουλεύει γιατί πλέον θα την στήριζε εκείνος οικονομικά.

Έχει διαπρέψει στον αθλητισμό, καθώς είναι κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν κατέχει άλλος αθλητής στην ελεύθερη Πάλη. Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments