Ελλάδα

Ψαριανός για κόμματα: Με λένε «γυρολόγο» – Θα πήγαινα στο Survivor [vid]

Ψαριανός για κόμματα: Με λένε «γυρολόγο» – Θα πήγαινα στο Survivor [vid]
"Με έχουν πει «γυρολόγο των κομμάτων». Το έχω ακούσει και το έχω δει και γραμμένο". Άντε ρε γυρολόγε και σε ποιο κόμμα θα είσαι την άλλη εβδομάδα. Εγώ έχω περάσει από δύο κόμματα. Την ανανεωτική αριστερά πρώτα και μετά στο Ποτάμι". 

Στην εκπομπή  Πρωινό του ANT1, μίλησε ο Γρηγόρης Ψαριανός και δεν μάσησε τα λόγια του. Έσφαξε με το βαμβάκι τον Τζόκοβιτς, τον Πετράκο και τον Χαϊκάλη. Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα, ήταν πάντως ηπιότερος.  Απάντησε με καυστική διάθεση, σε όλα όσα τον ρώτησε ο Γρηγόρης Μπάκας. Μεταξύ των ερωτημάτων το εάν θα πήγαινε στο Survivor, ενώ απάντησε επίσης και σε όσους τον αποκαλούν «γυρολόγο» των κομμάτων

Έχω περάσει από δύο κόμματα

Με έχουν πει «γυρολόγο των κομμάτων», είπε ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την έκπληξη του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος μετά την προβολή του video που αναδημοσιεύουμε, σχολίασε: “Έ, όχι και έχει περάσει από δύο μόνο κόμματα”. Ο κ. Λιάγκας ανέφερε επίσης πως ο Γρηγόρης Ψαριανός εργάζεται τώρα στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Η απάντηση του ίδιου στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, ήταν λιτή:

“Με έχουν πει «γυρολόγο των κομμάτων». Το έχω ακούσει και το έχω δει και γραμμένο”. Άντε ρε γυρολόγε και σε ποιο κόμμα θα είσαι την άλλη εβδομάδα. Εγώ έχω περάσει από δύο κόμματα. Την ανανεωτική αριστερά και μετά πήγα στο Ποτάμι”. 

Ο Τζόκοβιτς μπορεί να είναι βλάκας – Μπορεί να γίνει πράκτορας του Covid

Ξέρεις ένας μεγάλος αθλητής, ή ένας μεγάλος ηγέτης, ή ένας μεγάλος ηθοποιός, ή ένας μεγάλος τραγουδιστής, ή συνθέτης, δεν πάει να πει ότι είναι και μεγάλο μυαλό. Μπορεί να είναι βλάκας. Μπορεί να είναι ψεκασμένος, μπορεί να είναι χαζός. Και να έχει τρομερό αριστερό σουτ. Ή πολύ καλή κεφαλιά στη γωνία. Ή να κάνει κεφαλιές ψαράκι. Αλλά δεν πάει να πει, ότι του κόβει. ΄Ότι είναι ας πούμε, όχι του Covid, αλλά μπορεί να γίνει πράκτορας του Covid.

Γρηγόρης Ψαριανός: Μου αρέσουν δύο γυναίκες στη Βουλή πάρα πολύ!

Για τον Γρηγόρη Πετράκο

Αν ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να συμμετάσχει σε ένα κόμμα και να δουλέψει, για το καλό της κοινωνίας, είναι ελεύθερος να το κάνει. Ας κάνει ό,τι νομίζει. Επίσης μπορεί να γίνει πολύ καλός ζωγράφος. Επίσης θα μπορούσε να είναι πολύ καλός χειμερινός κολυμβητής.

Ή ακροβάτης. Του εύχομαι καλή επιτυχία, σε ό,τι κάνει. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Γρηγόρης Πετράκος. Και δεν γνωρίζω καλά τα πρόσωπα αυτά.

Για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα, πως οι περισσότερες γυναικοκτονίες οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών

Ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, έχουμε δουλέψει μαζί στο ραδιόφωνο, είναι πολλά χρόνια στο Εν Λευκώ, εγώ ήμουν στον Best. Του άρεσε να προβοκάρει. Να λέει κάποιες προκλητικές χοντράδες. Κι εγώ το έχω κάνει. Όλοι το κάνουμε αυτό. Ο Κωνσταντίνος το έχει κάνει πιο έντονα. Δεν είναι και για να τον εκτελέσεις.

Για τον Παύλο Χαϊκάλη

Τώρα είναι αστρολόγος, απ’ ότι έμαθα. Θα γίνει αστρολόγος. Με ματζούνια με ξεματζούνια, να του πούμε ότι εγώ είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Υδροχόο, μήπως μπορεί να βοηθήσει. Τι να πω τώρα για τον Παύλο. Ήταν και υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Εντάξει. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη και καθένας κάνει τις επιλογές του.

Αυτό είναι σαν ασπρόμαυρη ελληνική ταινία, που λέει “παιδιά δεν έχουμε, γεφύρια δεν έχουμε’. “Δεν έχουμε ποτάμια”, λέει ο άλλος από κάτω. Παιδιά δεν έχουμε. Και παιδιά θα σας κάνουμε. Εντάξει τώρα, δεν θέλω να το σχολιάσω.

Θα πηγαίνατε στο Survivor;

Θα μπορούσα να πάω, αλλά αν δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη. Αν ήταν μία ιδιωτική ιστορία τύπου: “Πάμε 10 άτομα, να δοκιμάσουμε να κάνουμε αυτό; Να ζήσουμε έτσι εκεί; Θα πήγαινα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments