Πολιτική

Γρηγόρης Ψαριανός: “Τον θέλω στη Νέα Δημοκρατία”

Γρηγόρης Ψαριανός: “Τον θέλω στη Νέα Δημοκρατία”
Ο Γρηγόρης Ψαριανός στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας;

Την επιθυμία του να ενταχθεί ο Γρηγόρης Ψαριανός στη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Γρηγόρης Ψαριανός – Φωτογραφία Eurokinissi


Αναλυτικότερα, καλεσμένοι και οι δύο στην εκπομπή «Σήμερα», με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο ανεξάρτητος βουλευτής ερωτηθείς σε ποιο κόμμα θα προσχωρήσει, είπε: «Μιλάω με όλους. Με ζητούν από πολλά κόμματα».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται να «μετακομίσει» στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο Γρηγόρης Ψαριανός έκανε… πάσα στον κ. Κεδίκογλου: «Ρωτήστε τον κύριο Κεδίκογλου, αν γνωρίζει κάτι», με τον βουλευτή τη ΝΔ να απαντά: «Εγώ τον θέλω στη ΝΔ τον Γρηγόρη».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός κλήθηκε να σχολιάσει και τις επιλογές των προσώπων στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι για τα μπάζα» είπε και πρόσθεσε:

«Είναι για χοντρά γέλια, σε σχέση με αυτά που ευαγγελιζόταν και πίστευε το κόμμα. Πόσες κωλοτούμπες ακόμα θα κάνουν; Ο ΣΥΡΙΖΑ κοντεύει να γίνει ευρωπαϊκή Δεξιά. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει οποιαδήποτε μάσκα».

Να αναφέρουμε ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός εξελέγη βουλευτής Β’ Αθηνών, στις εκλογές του 2007 και του 2009 με το ΣΥΡΙΖΑ, του 2012 με τη Δημοκρατική Αριστερά και του 2015 με το Ποτάμι.

Φωτογραφία Eurokinissi


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments