Ελλάδα

Κλειστά σχολεία Παρασκευή: Πού δεν θα γίνουν μαθήματα

Κλειστά σχολεία Παρασκευή: Πού δεν θα γίνουν μαθήματα
Κλειστά σχολεία Παρασκευή: Σε πολλές περιοχές της χώρας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας Διομήδης.

Η κακοκαιρία Διομήδης συνεχίζει σε κάποιες περιοχές της χώρας με αποτέλεσμα κάποια σχολεία να είναι και σήμερα, Παρασκευή, κλειστά. Ήδη αρκετοί Δήμοι της χώρας έχουν ανακοινώσει ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν θα γίνουν μαθήματα.

Από την άλλη, πολλοί Δήμοι επέλεξαν να μην κλείσουν τα σχολεία, αλλά να καθυστερήσουν την έναρξη των μαθημάτων. Η επιλογή αυτή έγινε με βάση τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή, αλλά και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προκαλεί η κακοκαιρία. Κλειστά σχολεία Παρασκευή

Πού δεν θα γίνουν μαθήματα

Στη Φλώρινα

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριου Βόσδου, μετά από τις εισηγήσεις των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε. Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 έως και σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, λόγω των συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες.

– Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

Δήμος Εορδαίας

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας.

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

– Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Δήμος Θάσου

Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Θάσου, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Παρασκευή 14-01-2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονος παγετός – ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν και καθιστούν επικίνδυνη τόσο την μεταφορά των μαθητών στις σχολικές μονάδες όσο και την παραμονή των μαθητών στα σχολεία.

– Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Δήμος Βόλου

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα τα εξής σχολεία στον Δήμο Βόλου, όπως επισημαίνεται σε σχετική απόφαση.

Ειδικότερα, κλειστά θα παραμείνουν τα :

  • 7ο και 9ο Γυμνάσιο Βόλου και το 6ο Λύκειο Βόλου (συγκρότημα Μουρτζούκου), λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτροδότησης για τις απαραίτητες εργασίας στον υποσταθμό της ΔΕΗ.
  • 1ο Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς και 1ο Νηπιαγωγείο Πορταριάς λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων και παγετού
  • 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς- Δράκειας και 3ο Νηπιαγωγείο Αγριάς- Δράκειας λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων και παγετού

Πού θα ανοίξουν αργότερα τα σχολεία την Παρασκευή

– Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Δήμος Καστοριάς

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και σήμερα, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς, μετά από απόφαση του Δημάρχου, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15 το πρωί.

– Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Σερβίων

Οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων σε όλο το Δήμο Σερβίων, σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσουν από τις 9:15 λόγω παγετού.

Δήμος Βελβεντού

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών τα σχολεία του Δήμου Βελβεντού σήμερα Παρασκευή 14/1/2022 θα λειτουργήσουν από στις 9:00 π.μ.

– Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών

Δήμος Γρεβενών

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 μία ώρα αργότερα.

– Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας

Δήμος Διστόμου–Αράχοβας–Αντίκυρας

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Σταθά, σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, στις Κοινότητες Αράχοβας, Διστόμου και Στειρίου η ώρα προσέλευσης των μαθητών ορίζεται στις 10:00 π.μ. στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην Κοινότητα Αντίκυρας και στην Παραλία Διστόμου η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνει κανονικά, σύμφωνα με το ωράριό τους.

– Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας

Δήμος Καρπενησίου

Και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9:00 π.μ. λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Δήμος Αγράφων

Με απόφαση του δημάρχου Αγράφων κ. Καρδαμπίκη, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή 14-01-2022 τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Αγράφων καθώς και ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουγήσουν με ώρα έναρξης 09.00π.μ., εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments