Ελλάδα

Τροχαίο στη Βούλα- Υπάτιος Πατμάνογλου: «Αδέρφια προσοχή στα πάθη μας»

Τροχαίο στη Βούλα- Υπάτιος Πατμάνογλου: «Αδέρφια προσοχή στα πάθη μας»
Ο άνθρωπος που έχασε γυναίκα και παιδί στο συγκλονιστικό τροχαίο στην εθνική οδό, όπου σκοτώθηκε και ο νεαρός οδηγός γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo

Μνήμες οδυνηρές ξύπνησε το σοκαριστικό τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού, και ο Υπάτιος Πατμάνογλου αναφέρθηκε στα πάθη που πολλές φορές οδηγούν στην τραγωδία.

Το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα με τη Ferrari, με θύμα τον αδελφό της Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζη, επανέφερε τις άσχημες μνήμες από το τροχαίο δυστύχημα του Γιώργου Βακάκη τον Φεβρουάριο του 2017, όπου σκοτώθηκαν μια μητέρα με το παιδί που βρίσκονταν σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και ο οδηγός της Porche.

Ο χαροκαμένος σύζυγος και πατέρας Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος είχε σωθεί γιατί βρισκόταν στην τουαλέτα του πάρκινγκ στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, έγραψε στη σελίδα του στο facebook λίγα λόγια για το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογιού.

Η ανάρτησή του

«Όλοι έχουμε τα πάθη μας, άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο, άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές …δεν είναι κακό να παθιαζόμαστε κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας, μπαίνω στη θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλούσε την Ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οικογένειά του τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστούν…..αδέρφια προσοχή στα πάθη μας …. καλό παράδεισο στην ψυχή του παλικαριού ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments