Πολιτική

Τροχαίο στη Βούλα: Συλλυπητήρια Μητσοτάκη σε Μονογυιού για τον θάνατο του αδερφού της

Τροχαίο στη Βούλα: Συλλυπητήρια Μητσοτάκη σε Μονογυιού για τον θάνατο του αδερφού της
Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη βουλευτή της ΝΔ για να της εκφράσει τα συλλυπητήριά του

Τα συλλυπητήριά του στην Κατερίνα Μονογυιού για τον θάνατο του αδερφού της Τζώρτζη εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη βουλευτή της ΝΔ, μετά το μοιραίο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, όταν η Ferrari προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θάνατο του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογιού και τον τραυματισμό της συζύγου του.

 Πώς έγινε το τροχαίο

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού. Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Η ίδια βρισκόταν πίσω από τη μοιραία Ferrari, στο ύψος της Βούλας, την προσπέρασε από τη δεξιά λωρίδα η κόκκινη Ferrari με υπερβολική ταχύτητα. Όπως είπε, τρόμαξε, που σχεδόν σταμάτησε το αυτοκίνητο της, καθώς η Ferrari έκανε εκκωφαντικό θόρυβο.

Λίγα μέτρα μακρύτερα, αμέσως μετά τη συμβολή της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, εκεί που ο δρόμος στρίβει ανοικτά δεξιά με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη, το κόκκινο αυτοκίνητο καταφέρνει να στρίψει δεξιά για να κατευθυνθεί ευθεία προς τα Λιμανάκια, όμως φαίνεται λόγω της υπερβολικής ταχύτητας να χάνει τον έλεγχο και μερικές δεκάδες μέτρα μακριά, αμέσως μετά το φανάρι που κάνει αριστερά για τη Βάρης – Κορωπίου, να φεύγει αριστερά, στο ύψος του παλιού περιπτέρου «Κουτάλα», να ανεβαίνει στο διαχωριστικό διάζωμα και να «σκάει» πάνω στο δέντρο.

Μόλις είχε αγοράσει τη Ferrari

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε επί τόπου τη ζωή του. Κατάφεραν να τον βγάλουν από τη Ferrari του, την οποία είχε μόλις αγοράσει και μάλιστα από αντιπροσωπεία που, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων από το σημείο της τραγωδίας.

Η 35χρονη σύντροφός του, που κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Είχε αγοράσει πριν από μερικά 24ωρα το αμάξι των ονείρων του και λέγεται πως χθες, την ημέρα του τροχαίου δηλαδή, το οδηγούσε για πρώτη φορά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments