Lifestyle

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δημόσιος εξευτελισμός με την αδερφή της – Εκτοξεύουν κατηγορίες μέσω social media

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δημόσιος εξευτελισμός με την αδερφή της – Εκτοξεύουν κατηγορίες μέσω social media
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στα «μαχαίρια» είναι η τραγουδίστρια με την αδελφή της Τζέιμι Λιν, με αφορμή συνέντευξης της δεύτερης για την σχέση τους.

Η τραγουδίστρια έριξε πυρά στην μικρότερη αδελφή της ότι χρησιμοποίησε την συνέντευξη για να προωθήσει το νέο της βιβλίο, υποστηρίζοντας ότι«δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει για τίποτα» και λέγοντας ότι η οικογένειά της «λατρεύει να με ρίχνει και να με πληγώνει».

Η Τζέιμι Λιν χαρακτήρισε τις δηλώσεις της Μπρίτνεϊ  ότι «δεν ήταν απολύτως η αλήθεια» και ότι ήταν «πάντα εδώ» για την εκείνη. Όπως ισχυρίστηκε, έπρεπε να εξηγήσει στα παιδιά της «γιατί η οικογένειά μας συνεχίζει να δέχεται απειλές θανάτου, ως αποτέλεσμα των αόριστων και κατηγορητικών αναρτήσεων της θείας της, ειδικά όταν ξέρουμε ότι μπορούσε να πει την αλήθεια». Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τι είπε η Λιν;

Η αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έδωσε συνέντευξη στο Good Morning America του ABC για να προωθήσει τα απομνημονεύματά της Things I Should Have Said. Το βιβλίο φέρεται να περιγράφει την ιστορία της ζωής, συμπεριλαμβανομένου της σχέσης της με την διάσημη σταρ και του ρόλου που έπαιξε όταν ο πατέρας της είχε τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Τζέιμι Λιν περιέγραψε τον εαυτό της ως «μεγαλύτερο υποστηρικτή της αδερφής» της και είπε ότι «έλαβε μέτρα για να βοηθήσει» να τερματιστεί αυτή η περίοδος ελέγχου. Ωστόσο, σύμφωνα με το ABC, περιγράφει την προηγούμενη συμπεριφορά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο βιβλίο ως «ακανόνιστη» και «παρανοϊκή».

«Όταν τέθηκε σε εφαρμογή [η κηδεμονία] ήμουν 17 ετών, ήμουν έτοιμη να κάνω ένα μωρό, οπότε δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, ούτε είχα επικεντρωθεί σε αυτό», είπε. Η Τζέιμι Λιν συνέχισε λέγοντας ότι η αδερφή της την είχε πλησιάσει για να τη ρωτήσει αν «θα ήταν εκείνη που θα διασφάλιζε ότι τα αγόρια της θα έπαιρναν αυτό που χρειάζονταν», κάτι που συμφώνησε, ωστόσο, αποφάσισε να μην είναι μέρος αυτού. Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η αντίδραση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Γράφοντας στο Twitter, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε: «Κοίταξα το τηλέφωνό μου και είδα ότι η αδερφή μου έδωσε συνέντευξή για να προωθήσει το βιβλίο της. Τα δύο πράγματα που με ενόχλησαν ήταν που είπε ότι  η συμπεριφορά μου ήταν εκτός ελέγχου. Δεν ήταν ποτέ κοντά μου πριν από 15 χρόνια… οπότε γιατί το συζητάμε, εκτός κι αν θέλει να πουλήσει ένα βιβλίο με δικά μου έξοδα».

Η ποπ σταρ μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται ανόητο για τους περισσότερους, αλλά έγραψα πολλά από τα τραγούδια μου και η αδερφή μου ήταν μωρό. Δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει για τίποτα, της έδιναν τα πάντα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments