Αθλητισμός

Australian Open: Αυτός θα αντικασταστήσει τον Τζόκοβιτς

Australian Open: Αυτός θα αντικασταστήσει τον Τζόκοβιτς
Australian Open: Αν και ο Τζόκοβιτς αντιμετώπιζε προβλήματα με την βίζα είχε κληρωθεί κανονικά, για αυτό και μετά την απέλαση ορίστηκε αντικαταστάτης.

Μετά την απόφαση απέλασης του Τζόκοβιτς, το Australian Open προέβη σε αλλαγές. Ο αντικαταστάσης του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο Australian Open είναι ο Σαλβατόρε Καρούζο, με τον 29χρονο Ιταλό, No 150 του κόσμου, να μπαίνει στη διοργάνωση ως lucky loser. Αντίπαλός του θα είναι ο σέρβος Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Να σημειωθεί πως, αν δεν είχε γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, θα υπήρχαν περισσότερες αλλαγές στο πάνω μέρος του ταμπλό. Με την παρούσα κατάσταση το μεγαλύτερο όνομα εκεί είναι ο Ματέο Μπερετίνι, No 7 του ταμπλό.

Η δήλωση Τζόκοβιτς μετά την απόρριψη της έφεσης

Αναλυτικά, ανέφερε: «Θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ και να ανακτήσω δυνάμεις, προτού κάνω περαιτέρω σχόλια. Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος με την απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει την αίτησή μου για δικαστικό έλεγχο της απόφασης του Υπουργού Μετανάστευσης να ακυρώσει τη βίζα μου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να συμμετάσχω στο Australian Open.

Σέβομαι την απόφαση του Δικαστηρίου και θα συνεργαστώ με τις αρμόδιες αρχές σε σχέση με την αναχώρησή μου από τη χώρα. Νιώθω άβολα που το επίκεντρο των τελευταίων εβδομάδων ήμουν εγώ και ελπίζω ότι όλοι τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και το τουρνουά που αγαπώ.

Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα στους παίκτες, τους υπεύθυνους του τουρνουά, το προσωπικό, τους εθελοντές και τους φιλάθλους. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους, την ομάδα, τους υποστηρικτές, τους φιλάθλους και τους Σέρβους συμπολίτες μου για τη συνεχή υποστήριξή σας. Ήσασταν όλοι μια μεγάλη πηγή δύναμης για μένα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments