Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι 11άδες των 2 ομάδων

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι 11άδες των 2 ομάδων
Πώς θα παραταχθούν οι "αιώνιοι" στον αγωνιστικό χώρο

Το ντέμρπι των αιωνίων ξεκινάει σε λίγο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 18η αγωνιστική της Super League 1.

Γηπεδούχοι

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς των «πράσινων» προβαίνει σε τρεις αλλαγές σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο, επιλέγοντας τους Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ και Μαουρίσιο αντί του τιμωρημένου Σάντσες και των Αλεξανδρόπουλου και Λούντκβιστ αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες θα παίξουν στον άξονα, με τους Αϊτόρ-Παλάσιος στα άκρα και τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης

Η σύνθεση του Πανανθηναϊκού

Φιλοξενούμενοι

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιλέγει τελικά διάταξη 3-4-3 και τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ελ Αραμπί.

Στο τέρμα ο Βατσλίκ, με τον Μανωλά να κάνει ντεμπούτο στην ενδεκάδα όντας ο ένας εκ των τριών στόπερ και οι Παπασταθόπουλος, Μπα οι άλλοι δύο. Λαλά, Ρέαμπτσουκ τα δύο μπακ-χαφ, με τους Εμβιλά, Καμαρά στον άξονα. Μασούρας και Ρόνι Λόπες στα «φτερά» με τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Μανωλάς, Παπασταθοπουλος, Μπα, – Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά – Μασούρας, Τικίνιο, Λόπες.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments