Lifestyle

Γιώργος Παπαγεωργίου: Περιγράφει πώς έκανε πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη

Γιώργος Παπαγεωργίου: Περιγράφει πώς έκανε πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν την ρομάντζα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για την πρόταση γάμου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη είναι ένα από τα πιο γλυκά και τρυφερά ζευγάρια της σόου μπιζ. Ο ηθοποιός παραβρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς για την πρόταση γάμου που έκανε στη γυναίκα της ζωής του.

Πως της έκανε πρόταση γάμου

«Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Όμως η έκπληξη έγινε γιατί δεν το περίμενε πότε θα γίνει. Έγινε ένα χρόνο πριν τον γάμο, στα γενέθλιά της, σε μια παραδοσιακή και ρομαντική ταβέρνα. Υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Γιώργος Παπαγεωργίου

«Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν την ρομάντζα. Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία, αν άνοιγες το κουτί από την σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ. Της είπα όχι μη. Οπότε ήταν καντάδα και μετά α δεν το πιστεύω», κατέληξε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Tι είχε πει η Δανάη Μιχαλάκη για τον γάμο τους

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει χαρακτηριστικά: «Το καταλαβαίνω το ενδιαφέρον για τον γάμο μου αλλά πρέπει να σέβεσαι ότι κάποιος πρέπει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή. Δεν ένιωσα να ξεπερνιούνται τα όρια, καλό όμως θα ήταν να υπάρχουν και να καταλαβαίνουν ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι», τόνισε η Δανάη.

Έπειτα αποκάλυψε  πως στο έθιμο με την ανθοδέσμη, η ίδια αποφάσισε να τρέξει και να ζητήσει από τα κορίτσια που ήθελαν την ανθοδέσμη να την προλάβουν, σε ένα πιο χιουμοριστικό σκηνικό. Όπως τόνισε αργότερα, πάντα άρεσε και στην ίδια να συμμετέχει αλλά δεν είχε πιάσει ποτέ την ανθοδέσμη σε κάποιον παλιότερο γάμο. Γιώργος Παπαγεωργίου

Η Δανάη δεν έκρυψε την χαρά της που στον γάμο της έδωσαν το παρόν πολλοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας πως όλη αυτή η παρέα είναι σωστό τρελοκομείο.

Κι όταν ρωτήθηκε αν ήταν όνειρο που είχε από μικρή να παντρευτεί, η Δανάη εξήγησε τη δική της κοσμοθεωρία:

«Δεν ήταν αυτοσκοπός, θυμάμαι πως ήθελα πάντα να βρω τον άνθρωπό μου, το άλλο μου μισό, να γυρνάς σπίτι στον άνθρωπό σου, να κάνεις οικογένεια αλλά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος. Τη μέρα που έγινε η πρόταση γάμου ήμασταν για φαγητό, δεν το περίμενα αλλά το είχαμε συζητήσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments