Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επέστρεψε στο πλατό μετά την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επέστρεψε στο πλατό μετά την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κανονικά στο πλατό του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η παρουσιάστρια μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό.

«Μου λείψατε!», είπε η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της και στο τηλεοπτικό κοινό στον αέρα της εκπομπής. Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το πλατό απάντησε με χιούμορ στα πειράγματα των συναδέλφων της πως «Όποιος ήθελε να κολλήσει θα έπρεπε να έρθει στο σπίτι «Πέμπτη – Παρασκυευή»

Όπως εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τα συμπτώματά της ήταν ήπια από τον κορωνοϊό, ενώ το τηλεφώνημα που περίμενε από τον ΕΟΔΥ, δεν έγινε ποτέ. «Από το Σάββατο βγαίνω αρνητική στα τεστ, παρ’ όλα αυτά φοράω τη μάσκα μου όταν με πλησιάζουν και τηρώ όλα τα πρωτόκολλα», τόνισε. Σταματίνα Τσιμτσιλή

Tι είχε πει η παρουσιάστρια όταν βρέθηκε θετική

«Είμαι σε μια κατάσταση σοκ γιατί το ακούς παντού γύρω σου αλλά δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί» εξομολογήθηκε, μέσα σε όλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Βγήκα θετική στο rapid test, θετική και στο δεύτερο και θα κάνω το μοριακό μου τεστ. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα πέρα από ένα ανεπαίσθητο μπούκωμα». Όπως παραδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στον αέρα της πρωινής της εκπομπής, είναι διπλά εμβολιασμένη έχοντας προγραμματίσει την τρίτη της δόση.

Λίγα λόγια για εκείνη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και αποφοίτησε λίγα χρόνια μετά. Το 2000, ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μακεδονία TV όπου ασχολούνταν με το διεθνές ρεπορτάζ. Από το 2002 μέχρι το 2005 δούλεψε στον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό MAD TV όπου παρουσίαζε εκπομπές μουσικού και lifestyle περιεχομένου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην πρωινή εκπομπή του STAR, “Όλα Καλά”. Τον Σεπτέμβριο του 2006, ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο ALTER μαζί με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Παππά. Η εκπομπή διακόπηκε μετά από τρεις εβδομάδες προβολής. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην lifestyle εκπομπή “Πολύ μπλα μπλα” στο ALTER. Τις σεζόν 2007-2009 παρουσίασε μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση την εκπομπή “Showbiz News” στο ίδιο κανάλι ενώ τη σεζόν 2009-2010 παρουσίασε την τέταρτη σεζόν της εκπομπής “TV Weekend”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments