Trash

Βαλάντης – Ευριδίκη: «Είναι ένα διπρόσωπο άτομο, επικίνδυνο» την κατηγόρησε ο τραγουδιστής

Βαλάντης – Ευριδίκη: «Είναι ένα διπρόσωπο άτομο, επικίνδυνο» την κατηγόρησε ο τραγουδιστής
Βαλάντης - Ευριδίκη: Στο στόχαστρο του τραγουδιστή στο Survivor 2022 έχει μπει το μοντέλο και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις καρύδες.

Μπορεί οι παίκτες να βρίσκονται λιγότερο από έναν μήνα στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor 2022, ωστόσο αρχίσανε από τώρα τα όργανα να βαράνε και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις περιβόητες καρύδες. Ο Βαλάντης τα έβαλε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, γιατί όπως είπε δεν ξέρει πως να διαχειριστεί  τις καρύδες. Βαλάντης - Ευριδίκη

Βαλάντης – Ευριδίκη: Τι είπε στην κάμερα ο τραγουδιστής

«Τις τελευταίες μέρες έχω πάψει να ασχολούμαι λίγο με την τάξη στην καλύβα μας και τις φωνές παρότι αναγκάστηκα πρέπει να τις βάζω γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η αταξία. Ξαφνικά η Ευριδίκη άρχισε να έρχεται συνεχώς και να λέει το τσεκούρι που είναι, να ανοίξω καρύδες. Όταν ανέφερα το πρόβλημα της καρύδας, όντως, τα περισσότερα παιδιά είπαν δεν είχαν φάει καρύδες. Aνοίγουμε καρύδες και καρύδα δεν τρώει κανένας», είπε αρχικά ο Βαλάντης στην κάμερα του Survivor 2022.

Βαλάντης – Ευριδίκη: Τι είπε στην κάμερα το μοντέλο

«Εγώ προσωπικά έχω φάει τα χέρια μου, τα έχω μαδήσει να ανοίγω καρύδες για όλους. Από τις πέντε έξι καρύδες που μαζεύουμε τη μέρα θα ανοίξω τις τέσσερις ή πέντε και μετά θα τις καθαρίσω κιόλας. Δεν είναι εύκολη διαδικασία. Tραυματίζονται τα χέρια. Πάντα τις πλένω και πάντα μοιράζω δηλαδή περνάω από όλους μία ή δύο φορές ανάλογα με τον αν η καρύδα είναι μεγάλη ή μικρή», επισήμανε χαρακτηριστικά από την πλευρά της στην κάμερα του Survivor η Ευρυδίκη.

Βαλάντης - Ευριδίκη

«Είπε ότι την καρύδα την ήθελε ο Γιωρίκας και αυτό μου το είπε γιατί ο Γιωρίκας είναι πολύ κοντά μαζί μου και προέβαλλε εκείνον μπροστά. Ανεπίτρεπτο γιατί αν ο Γιωρίκας ήθελε πραγματικά να φάει καρύδα θα το έλεγε. Η Ευρυδίκης είναι ένα διπρόσωπο άτομο και γενικά επικίνδυνο. Όπου φυσάει ο άνεμος, πάει»,πρόσθεσε  ο Βαλάντης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments