Ελλάδα

Δημαρχείο Θερμαϊκού: Επίθεση με μολότοφ τα ξημερώματα

Δημαρχείο Θερμαϊκού: Επίθεση με μολότοφ τα ξημερώματα
Δημαρχείο Θερμαϊκού: Τα ξημερώματα άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ στο Δημαρχείο, ενώ ένα δημοτικό αυτοκίνητο έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Επίθεση σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Δημαρχείο Θερμαϊκού. Όλα ξεκίνησαν όταν τυλίχθηκε στις φλόγες ένα δημοτικό αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από το δημαρχείο στην Θεσσαλονίκη, ενώ αμέσως έσπευσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3 το πρωί και επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε πυροσβέστες και έσβησαν τη φωτιά, πριν επεκταθεί και σε άλλα σημεία. Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν υπολείμματα από τις έξι βόμβες μολότοφ.

Κάηκε Ι.Χ. του δήμου

Από το συμβάν στη Θεσσαλονίκη δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ το όχημα κάηκε ολοσχερώς. Για απόπειρα εμπρησμού του δημαρχείου Θερμαϊκού έκανε λόγο σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής.

Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες από το συμβάν γράφοντας: Τα καλά παιδιά προσπάθησαν να κάψουν το δημαρχείο 3:30 πρωινή, την απόπειρα τους πρόλαβε η ασφάλεια του τμήματος Νέων επιβατών και η πυροσβεστική περιόρισε την φωτιά σε ένα επιβατικό όχημα του Δήμου. Δεν υποκύπτουμε και δεν πτοούμαστε, με θάρρος και υπομονή θα τα αντιμετωπίσουμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments