Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης: Έρευνες σε σπίτια εμπλεκομένων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Βιασμός 24χρονης: Έρευνες σε σπίτια εμπλεκομένων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη
Αύριο, Παρασκευή, στην Εισαγγελία έχει κληθεί και η 24χρονη Γεωργία, προκειμένου να δώσει τρίτη, συμπληρωματική, κατάθεση

Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, τα οποία βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες. Όλοι τους βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση «τρέχουν» με ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς σήμερα, αποφασίστηκε να κληθούν εκτάκτως από την εισαγγελία Θεσσαλονίκη για ανωμοτί κατάθεση τα αδέλφια Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης, ο Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και ο Βασίλης Τραφαλής για τον βιασμό της 24χρονης.

Σε σουίτα που είχαν νοικιάσει στον χώρο του πεντάστερου ξενοδοχείου, σύμφωνα με τις καταθέσεις των ίδιων, προσεκλήθησαν για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι περίπου 8-9 κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η 24χρονη Γεωργία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης στις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές, την παρέσυραν σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου και την κακοποίησαν παρά τη θέλησή της, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Νωρίτερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, είχε δώσει εντολή για έρευνα, σχετικά με τη διαρροή την εγγράφων καταθέσεων για τον με τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας. Σύμφωνα με το grtimes.gr, δημοσιεύτηκαν στο Τύπο όλες οι καταθέσεις που έδωσαν οι εμπλεκόμενοι στην αστυνομία.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Αύριο, Παρασκευή, στην Εισαγγελία έχει κληθεί και η 24χρονη Γεωργία, προκειμένου να δώσει τρίτη, συμπληρωματική, κατάθεση.

Την ίδια ώρα οι τοξικολογικές εξετάσεις της νεαρής έχουν σταλεί στην Ελβετία. Ο λόγος που εστάλησαν οι εξετάσεις από τη χώρα μας σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας οφείλεται στον εξοπλισμό που κατέχει το εν λόγω εργαστήριο, ο οποίος είναι σαφώς πιο σύγχρονος από τον απαρχαιωμένο του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments