Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Κάτι τρέχει με τους τερματοφύλακες

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Κάτι τρέχει με τους τερματοφύλακες
Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, πρόβλημα εμφανίστηκε και στον Ολυμπιακό

Όχι δεν πρόκειται για αστείο!

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο, όταν ξεκίνησαν οι φήμες ότι ίσως το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα να μη γίνει, λόγω έλλειψης τερματοφυλάκων στο στρατόπεδο των Ηπειρωτών.

Πρόβλημα ξαφνικά προέκυψε και τους ερυθρόλευκους.

Ο Τόμας Βατσλίκ συγκρούστηκε με τον Κώστα Μανωλά και είναι αμφίβολος για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στον Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» που προέρχονται από την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες αλλά πρώτα θα πρέπει να περιμένουν να δουν αν ο Βατσλίκ θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Τσέχος τερματοφύλακας συγκρούστηκε με τον Κώστα Μανωλά κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να τους γίνουν 8 ράμματα.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας παρουσίαζε σημεία διάσεισης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για περεταίρω απεικονιστικό έλεγχο. Το καλό ήταν πως ο έλεγχος ήταν αρνητικός κάτι που σημαίνει πως ο Βατσλίκ απέφυγε τα χειρότερα από το χτύπημα στο κεφάλι.

Αναβολή ελλείψει τερματοφυλάκων

Βάσει του νέου πρωτοκόλλου, ένα παιχνίδι μπορεί να αναβληθεί όταν μία ομάδα δεν μπορεί να δηλώσει δύο επαγγελματίες τερματοφύλακες, αν έχει συνολικά τέσσερις, ή έναν πορτιέρο, αν έχει τρεις επαγγελματίες τερματοφύλακες.

Επίσης, η μη δήλωση τερματοφύλακα, δεν περιορίζεται μόνο για λόγους τιμωρίας ή κορωνοϊού, αλλά και για τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Αν στην ομάδα, κατά τον τελευταίο έλεγχο πριν τον αγώνα, εντοπισθούν θετικά κρούσματα σε τερματοφύλακες έτσι ώστε δεν είναι εφικτή η δήλωση δύο επαγγελματιών τερματοφυλάκων (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

Η παρούσα διάταξη ισχύει για όσες ομάδες έχουν 4 ή περισσότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες. Σε περίπτωση που μια ομάδα έχει τρεις ή λιγότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες, τότε εάν δεν είναι εφικτή η δήλωση ενός επαγγελματία τερματοφύλακα (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments