Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Στον «αέρα» το ματς – Χωρίς τερματοφύλακα οι Ηπειρώτες

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Στον «αέρα» το ματς – Χωρίς τερματοφύλακα οι Ηπειρώτες
Πολλές οι απουσίες στους Ηπειρώτες, αλλά βασικό πρόβλημα η έλλειψη τερματοφυλάκων...

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, στο «Γ. Καραϊσκάκης» λόγω απουσιών στους Ηπειρώτες.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και θα εμφανιστεί με πολλές απουσίες

Οι Περέα και Μορέιρα δεν θα δώσουν το «παρών», τη στιγμή που πρόβλημα προέκυψε και με τον Σούλη, που ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός προπόνησης. Αυτό σημαίνει πως μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας είναι ο νεαρός Αθανασίου, που επέστρεψε πριν από μερικές μέρες στις προπονήσεις.

Βάσει του νέου πρωτοκόλλου, ένα παιχνίδι μπορεί να αναβληθεί όταν μία ομάδα δεν μπορεί να δηλώσει δύο επαγγελματίες τερματοφύλακες, αν έχει συνολικά τέσσερις, ή έναν πορτιέρο, αν έχει τρεις επαγγελματίες τερματοφύλακες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δηλώσει τρεις. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αν παρουσιαστεί πρόβλημα και με τον νεαρό άσο, τότε το ματς θα αναβληθεί.

Άλλωστε, στο νέο πρωτόκολλο αναφέρεται πως η μη δήλωση τερματοφύλακα, δεν περιορίζεται μόνο για λόγους τιμωρίας ή κορωνοϊού, αλλά και για τραυματισμό. Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Αν στην ομάδα, κατά τον τελευταίο έλεγχο πριν τον αγώνα, εντοπισθούν θετικά κρούσματα σε τερματοφύλακες έτσι ώστε δεν είναι εφικτή η δήλωση δύο επαγγελματιών τερματοφυλάκων (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

Η παρούσα διάταξη ισχύει για όσες ομάδες έχουν 4 ή περισσότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες. Σε περίπτωση που μια ομάδα έχει τρεις ή λιγότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες, τότε εάν δεν είναι εφικτή η δήλωση ενός επαγγελματία τερματοφύλακα (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments