Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον – βίντεο: Τα δύο δευτερόλεπτα που τον «αποκάλυψαν»

Μπόρις Τζόνσον – βίντεο: Τα δύο δευτερόλεπτα που τον «αποκάλυψαν»
Το βίντεο ξεσήκωσε τους Βρετανούς

Μία περίεργη αντίδραση του Μπόρις Τζόνσον, μέσα στο βρετανικό Κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια της αντίστοιχης στην Ελλάδα  «Ώρας του Πρωθυπουργού», «συνέλαβε» ένα βίντεο που ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις και σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Την ώρα που ο Σκωτσέζος  Ίαν Μπλάκφορντ του Εθνικού κόμματος χαρακτήριζε «απολύτως αξιολύπητο» τον Βρετανό πρωθυπουργό για τις «γελοίες» δικαιολογίες του σχετικά με τα πάρτι στο Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στρίτ, ο Μπόρις Τζόνσον «συλλαμβάνεται» να κουνάει κοροϊδευτικά το κεφάλι του, ελέγχοντας παράλληλα το ρολόι του, σαν να βαριέται αφόρητα!

Η αντίδρασή του αυτή προκάλεσε την έκρηξη του Μπλάκφορντ, ο οποίος κατηγόρησε τον Μπόρις Τζόνσον,ότι ως πρωθυπουργός «γελάει στα μούτρα» των Βρετανών.

Δείτε εδώ την απίστευτη αντίδρασή του και τα σχόλια που προκάλεσε

Ο Τζόνσον δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του αυτή την περίοδο, καθώς υπό το βάρος των αποκαλύψεων των πάρτι, αλλά και της διαχείρισης της πανδημίας, υπάρχουν φωνές και μέσα στο κόμμα του που ζητούν την παραίτησή του, ενώ κάποιοι εκτιμούν ότι οι μέρες του στην πρωθυπουργία είναι μετρημένες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments