Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Σοάρες: Έκλεισε η συμφωνία των 3 εκατομμυρίων

ΠΑΟΚ – Σοάρες: Έκλεισε η συμφωνία των 3 εκατομμυρίων
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ο ΠΑΟΚ - Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται την επόμενη εβδομάδα ο Σοάρες

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φιλίπε Σοάρες από τη Μορεϊρένσε βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα στο οικονομικό, που αγγίζει τα 3 εκατομμύρια και πλέον αναμένεται η άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Μορεϊρένσε ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, με τον Ζοσέ Μπότο να χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις και να ολοκληρώνει με αίσιο τρόπο την υπόθεση.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι δεδομένης της προοπτικής που βλέπουν στο πρόσωπο του συμπατριώτη τους, θα κρατήσουν και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.

Μέχρι την Κυριακή (23/1) αναμένεται να δρομολογηθούν και οι εξελίξεις αναφορικά με την άφιξη του Φιλίπε Σοάρες στη Θεσσαλονίκη, με τον 22χρονο να αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ με φόντο το Γενάρη, έχοντας υπογραφή Ζοσέ Μπότο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σοάρες είναι εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση της Μορεϊρένσε απέναντι στη Σάντα Κλάρα, όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής του, με την ειδοποιό διαφορά πως δεν οφείλεται στο πρόβλημα τραυματισμού αλλά στην επικείμενη πώλησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments