Trash

Παρασκευή Σταματοπούλου: «Πέρασα πολύ άσχημα στο Survivor»

Παρασκευή Σταματοπούλου: «Πέρασα πολύ άσχημα στο Survivor»
Παρασκευή Σταματοπούλου: «Δεν πέρασα ωραία στο Survivor, έχω περάσει πολύ καλύτερα γενικά στη ζωή μου. Είχε δυσκολίες που δεν περίμενα».

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Νίκο Κανάκη παραχώρησε συνέντευξη η Παρασκευή Σταματοπούλου. Η παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των μαχητών από το Survivor μίλησε για τη δύσκολη εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, για το “στήσιμο” του αγώνα, αλλά και τον Βαλάντη. Παρασκευή Σταματοπούλου

Παρασκευή Σταματοπούλου: «Νομίζω ότι πιο πολύ απ’ όλα με σόκαραν πράγματα με τα οποία δεν έχω ξανασυναναστραφεί ποτέ»

«Δεν πέρασα ωραία στο Survivor, έχω περάσει πολύ καλύτερα γενικά στη ζωή μου. Είχε δυσκολίες που δεν περίμενα. Πιο πολύ απ’ όλα ήταν η σκέψη ότι απλά κυλάει ο χρόνος, τι χάνω αυτή τη στιγμή, πόσο άσχημα περνάω, αν όντως το χρειάζομαι όλο αυτό.

Νομίζω ότι πιο πολύ απ’ όλα με σόκαραν πράγματα με τα οποία δεν έχω ξανασυναναστραφεί ποτέ. Όπως το να είμαι βρεγμένη όλη την ώρα, να λιώνουν καβούρια μπροστά μου, τέτοια πράγματα», είπε αρχικά η Παρασκευή Σταματοπούλου.

«Προσπαθώ να επαναφέρω το σώμα μου, όπως ήταν πριν το παιχνίδι, γιατί δεν κοιμόμουν, πήγαινα σερί κάθε δύο ώρες τουαλέτα… Τώρα έχω αρχίσει να μπαίνω σε ροή»

Η ίδια διέψευσε τη δήλωση του Γιώργου Κατσαούνη σχετικά για στημένο αγώνα: «Δεν στήθηκε ο αγώνας. Αν κάτι στήθηκε, ήταν η ψηφοφορία. Τα παιδιά έχασαν τον αγώνα με το σπαθί τους».

Παρασκευή Σταματοπούλου: «Έκλαιγα αρκετά συχνά κάθε βράδυ, με έπιανε το στομάχι μου, ταχυκαρδίες»

Για το τι ήταν εκείνο που την ώθησε να αποχωρήσει οικειοθελώς και να ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν, απάντησε: «Ήθελα να φύγω από το Survivor για λόγους ψυχολογικούς. Αφορούσαν το δικό μου κεφάλι κι όχι κάτι που με εξέπληξε. Ήξερα ότι θα πεινάω, θα κρυώνω, αλλά δεν ήξερα πως να αντιδράσω στη μοναξιά και στην απόυσία επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Έκλαιγα αρκετά συχνά κάθε βράδυ, με έπιανε το στομάχι μου, ταχυκαρδίες… Συναισθηματικά δεν ήμουν πολύ καλά».

Για το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσούνη δήλωσε πως αν υπάρχει κάτι, ήταν εντάξει όσο δεν επηρέαζε τις ομάδες.

Η Παρασκευή Σταματοπούλου  στη συνέχεια κατέληξε: Ο Βαλάντης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος για να ζήσεις μαζί του. Δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω μαζί του»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments