Trash

Survivor spoiler σήμερα Κυριακή 23/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Survivor spoiler σήμερα Κυριακή 23/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία
Survivor spoiler σήμερα Κυριακή 23/1: Ο πρώτος ενσωματώθηκε αμέσως στην ομάδα των Διασήμων ενώ οι δύο άλλοι σε εκείνη των Μαχητών.

Ποιοι θα πάνε χωρίς φόβο και ένα σφίξιμο στο στομάχι  στο συμβούλιο του νησιού; Νέα πρόσωπα μπήκαν στο Survivor. Όπως είδαμε στο χθεσινό (22/1) επεισόδιο εμφανίστηκαν ο Άρης Σοϊλέδης, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Survivor spoiler σήμερα Κυριακή 23/1

Ο πρώτος ενσωματώθηκε αμέσως στην ομάδα των Διασήμων ενώ οι δύο άλλοι σε εκείνη των Μαχητών.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να φέρει και δύο νίκες στους Κόκκινους και να συμβάλει ώστε να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού και να γεμίσουν το στομάχι τους.

Στο αποψινό επεισόδιο όμως θα παρακολουθήσουμε, τον Γιώργο Κατσαούνη να μιλάει εναντίον του Άρη Σοϊλέδη και να τον κατηγορεί για αρχηγικές τάσεις. Πώς θα απαντήσει ο παίκτης των Διάσημων;

Επίσης, οι δύο ομάδες θα πέσουν με τα μούτρα στον στίβο μάχης για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα spoilers, οι Μαχητές είναι εκείνοι που θα κατακτήσουν την πρώτη ασυλία.

Τι έγινε στο στίβο μάχης

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, όμως αυτοί που τα κατάφεραν περίφημα ήταν οι Κόκκινοι. Νίκησαν με σκορ 10-3 και γύρισαν στην παραλία με το στομάχι τους γεμάτο.

Από τα πιο χαρακτηριστικά run που κόστισαν στους Μπλε ήταν η κόντρα Άσπας -Ναυσικάς.

Η Άσπα έκανε ένα λάθος που της κόστισε χρόνο αφού έφυγε από το καλάθι χωρίς να πάρει μαζί της το σακουλάκι για τον στόχο. Έτσι γύρισε πίσω και έμεινε πίσω. Survivor spoiler σήμερα Κυριακή 23/1

Η Ασημίνα τότε νευρίασε και δεν δίστασε να εκφράσει την οργή της. Θεώρησε πολύ λάθος τακτική της ομάδας της να επιτρέψουν στην Άσπα να ξαναδοκιμάσει και δήλωσε: «Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ, το 10-3 δεν μας αντιπροσωπεύει σαν ομάδα».

Ο Σάββας προσπάθησε όμως να ρίξει τους τόνους, λεγοντάς της ότι δεν φταίει μόνο εκείνη.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, μην το παίρνουμε αψήφιστα και μια νίκη της Άσπας να έκρινε το 10-8 και να κερδίζαμε», είπε από την μεριά του ο Σπύρος.

Δείτε το τρέιλερ που ακολουθεί

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments