Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Σοάρες: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ – Σοάρες: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη
Διανυκτέρευσε στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας

Με καθυστέρηση έφτασε στη Θεσσαλονίκη το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Ο Φιλίπε Σοάρες συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του και με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον περιμένουν, έφτασε μετά τον «εγκλωβισμό» του στην Αθήνα.

Η πτήση του 22χρονου Πορτογάλου μέσου έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα της Δευτέρας (24.01.2022) αλλά η κακοκαιρία δεν του επέτρεψε να αναχωρήσει την ίδια ημέρα για Θεσσαλονίκη.

Αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ο Φιλίπε Σουάρες θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Στις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξη του, ο Σοάρες εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα αποτελέσει μέλος του «δικεφάλου του Βορρά».

«Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαι εδώ τώρα, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι μια μεγάλη ημέρα για εμένα,  Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος μιας μεγάλης ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ. Τώρα είμαι εδώ, θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις και μετά μπορούμε να μιλήσουμε για ό,τι θέλετε. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστώ» ανέφερε. Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος θα καταβάλει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, ενώ υπάρχουν και μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό μέχρι τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόσφατα ο Δικέφαλος του Βορρά ενέταξε στο δυναμικό του και τον Ζόαν Σάστρε ως δανεικό από τη Μαγιόρκα, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπεται οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ο Σάστρε έκανε την πρώτη εμφάνισή του με τα χρώματα του ΠΑΟΚ ττην περασμένη αγωνιστική σημειώνοντας ένα από τα 4 νικητήρια γκολ στο ματς με τον Βόλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments